Στον πάγκο ο Τόρο στον… ελληνικό εμφύλιο! Νέα νίκη, δώρο στα γενέθλια του Τότι

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Το 5/5 πέτυχε η Ρόμα του Βασίλη Τοροσίδη, που όμως δεν αγωνίστηκε στον ελληνικό εμφύλιο με την Ελλάς Βερόνα των Ταχτσίδη και Μόρα.

 

Μετά τη πέμπτη συνεχόμενη νίκη της η Ρόμα περιμένει να δει τι θα κάνει η Γιουβέντους στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα για να δει αν θα μείνει πλέον μόνη της στην κορυφή του Καμπιονάτο. Σήμερα είχε τα γενέθλιά του ο αρχηγός Φραντσέσκο Τότι και η ομάδα του έκανε δώρο τη νίκη επί της Ελλάς Βερόνα με 2-0 με φανταστικά γκολ (video) στο δεύτερο ημίχρονο των Αλεσάντρο Φλορένσι στο 75′ και του Ματίας Ντέστρο στο 86′ με εκπληκτικό γκολ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν αγωνίστηκε για τη Ρόμα (ο Ρούντι Γκαρσία κάνει ροτάσιον με τους Μαικόν, Κόουλ, Χολέμπας για τις θέσεις των ακραίων μπακ ), όπως και ο Χοσέ Χολέμπας που βρέθηκαν στο πάγκο, σε αντίθεση με τον Κώστα Μανωλά που ξεκίνησε και πάλι βασικός, ενώ για την Ελλάς Βερόνα των τριων ελλήνων, βασικοί αγωνίστηκαν οι Ταχτσίδης και Μόρας, ενώ εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ήταν ο Χριστοδουλόπουλος .

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/jzE8fhCWHE4?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen], [iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/7kMtk62oZL8?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]