Ο παίκτης του Πανθρακικού που ανέβασε βίντεο με τον κόσμο της ΑΕΚ!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Τον γύρο του διαδικτύου και κυρίως των αεκτζίδικων μέσων ενημέρωσης κάνει η κίνηση του Κάσες να ανεβάσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook βίντεο με το… παραλήρημα του κόσμου της ΑΕΚ στην εξέδρα του πετάλου του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο παίκτης του Πανθρακικού κοινοποίησε βίντεο της κομοτηναίας Χρύσας Γκιρτζίκη (που με την σειρά της το ανέβασε κατόπιν επιθυμίας του… συζύγου της., όπως διευκρίνισε) και συνοδεύοντας την ανάρτηση, σχολίασε χαρακτηριστικά: “Panthrakikos-Aek… Increíble la afición de Aek…”, δηλαδή σε μετάφραση: “Πανθρακικός – ΑΕΚ… Απίστευτος ο κόσμος της ΑΕΚ”.

Όπως είναι λογικό, το θέμα παίζει ψηλά από το βράδυ της Παρασκευής στα φιλοακετζίδικα sites (δείτε χαρακτηριστικά εδώ και εδώ), καθώς ο Κάσες δεν είναι ένας οποιοσδήποτε παίκτης αλλά ο ενορχηστρωτής όλου του Πανθρακικού.

Μάλιστα, στα σχόλιά τους πολλοί φίλοι της ΑΕΚ υπενθυμίζουν ότι πριν τον τραυματισμό του, ο Πανθρακικός είχε δείξει διάθεση να πουλήσει τον παίκτη στην Τουρκία και επισημαίνουν ότι θα ήταν μια καλή λύση για την μεσαία γραμμή στην ΑΕΚ της Super League. Λέτε;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΚΑΣΕΣ…