LIVE από την Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος – Skoda Ξάνθη 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από την Αθήνα o Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την μετάδοση του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Skoda Ξάνθη για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο συνεργάτης μας στην Αθήνα Παναγιώτης Τζαμπαζλής παρακολουθεί τον αγώνα και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι από την Νέα Σμύρνη, οπού στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, η Skoda Ξάνθη φιλοξενείται από τον Πανιώνιο, με τον νέο προπονητή της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα (επισήμως θα κάτσει στον πάγκο με την Καλλονή αφού πιάνει δουλειά από… Τρίτη), έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρώτου φετινού “διπλού” για την ομάδα της Θράκης. 

Ωρα 17:20  Σχετική ισορροπία υπάρχει ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ξάνθη στα μεταξύ τους ματς στη Νέα Σμύρνη. Σε 27 ματς για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι κυανέρυθροι μετρούν 10 νίκες, έναντι 9 της Ξάνθης με 8 παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.

Ωρα 17:23  Μάλιστα, οι Νεοσμυρνιώτες έχουν να φύγουν με τρίποντο από τον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα με τους Θρακιώτες από τις 7 Μαρτίου 2010, μετρώντας από εκείνο το σημείο και μετά 8 ανεπιτυχείς προσπάθειες (4 ισοπαλίες, 4 ήττες).

Ωρα 17:25  Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής, Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης είναι ισόπαλοι 0-0 στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου

Ωρα 17:27  Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου έχει το απόλυτο μέχρι τώρα στο σπίτι της (2/2) από όπου έχει αποκομίσει και τους έξι της βαθμούς μέχρι τώρα. Το εντός έδρας απόλυτο βέβαια, «έσπασε» στο ματς με τον Φωστήρα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για το Κύπελλο την Τετάρτη.

Ωρα 17:31  Από την πλευρά της η Ξάνθη προέρχεται από δύο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που έχουν αναπτερώσει λίγο το ηθικό της ομάδας, η οποία έχει πλέον στις τάξεις της και νέο προπονητή. Έτερον εκάτερον αν τυπικά είναι ο Νεντίδης αυτός που και σήμερα την κοουτσάρει.

Ωρα 17:48 Πάμε στις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Μπουμάλ, Γιάννου, Σιώπης, Κολοβός, Αργυρόπουλος. Μπούζας, Χατζηϊσαΐας

Skoda Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Κομεσίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ρούντι

Ωρα 17:53 Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Στυλιαράς από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους Μπαλτά και Αλεξέα των Συνδέσμων Αχαΐας και Μεσσηνίας, αντίστοιχα.

1′ Εναρξη του αγώνα

2′ Ο Λουσέρο εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Καπετάνος έπιασε την κεφαλιά, μπλόκαρε ο Γιαννακόπουλος.

4′ Δύο σουτ από τον Κολοβό από δεξιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το πρώτο κόντραρε στα σώματα, το δεύτερο σταμάτησε στον Κυριακίδη.

7’  Γκοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Τασουλής δεν απομάκρυνε καλά με κεφαλιά, ο Σολτάνι έκανε το σουτ στην κίνηση, με τον Γιαννακόπουλο να μην κάνει καλή απόκρουση και τον Καπετάνο μέσα στην μικρή περιοχή να σπρώχνει απαλά την μπάλα στα δίχτυα. Πανιώνιος – Skoda Ξάνθη 0-1

15’ Καλός ρυθμός στο παιχνίδι. Βοηθά και το γκολ της Ξάνθης σε αυτό, ιδανικό ξεκίνημα γηια την ομάδα της Θράκης

23′ Ωραία πάσα του Γιάννου για τον Μπουμάλ, όμως άνοιξε το κοντρόλ και ο Κυριακίδης τον σταμάτησε. 24′ Ο Κολοβός έκανε το σουτ από αριστερά, με τον Κυριακίδη να αποκρούει. Στη συνέχεια, ο Λισγάρας απομάκρυνε την μπάλα.

26′ Κίτρινη κάρτα στον Μπέρτο για μαρκάρισμα στον Κολοβό.

27‘ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολοβού, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ.

32′ Πέναλτι για τον Πανιώνιο, καθώς ο Φλίσκας έκανε χέρι μέσα στην περιοχή δίκην τερματοφύλακα, πετώντας την μπάλα σε κόρνερ. Κόκκινη κάρτα φυσικά και μεγάη ευκαιρία για τον Πανιώνιο

33′ Γκολ ο Πανιώνιος. Ισοφαρίζει με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολοβού, αν και ο Κυριακίδης έπεσε καλά. Το σημαντικό είναι όμως ότι η Ξάνθη συνεχίζει με δέκα. Πανιώνιος – Ξάνθη 1-1.

36′ Ο Μπουμάλ δεν έκανε καλό σουτ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Τασουλή, που έκανε νέο σουτ από αριστερά, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. 41′ Μακρινό σουτ από τον Σιώπη, η μπάλα στα χέρια του Κυριακίδη.

42′ Κίτρινη κάρτα στον Σιώπη.

45‘ Ενα λεπτό οι καθυστερήσεις

45+1′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου: Πανιώνιος – Skoda Ξάνθη 1-1.

46’ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου με αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ομπόντο αντί του Ρούντι.

47′ Κίτρινη κάρτα στον Σολτάνι.

57′ Δεύτερη αλλαγή για τη Ξάνθη. Ο Μπαξεβανίδης αντί του Μπέρτου.

58′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολοβού, απέκρουσε με το γόνατο ο Κυριακίδης.

59’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Κολοβός έδωσε ωραία στον Γιάννου, αυτός έκανε με τη μία το σουτ, ο Κυριακίδης απέκρουσε εξ’ επαφής και ο Μπουμάλ στην εξέλιξη της φάσης έστειλε την μπάλα αουτ.

60′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Ιμπαγάσα αντί του Μπούζα.

62′ Ο Κολοβός και πάλι δεν μπόρεσε να νικήσει με πλασέ τον Κυριακίδη, ενώ έβαλε την κόντρα και ο Λισγάρας.

65′ Σουτ του Γιάννου από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Κυριακίδης.

72′ Αλλαγή για τη Ξάνθη. Ο Ολιβέιρα αντί του Καπετάνου.

73′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Μασούρας αντί του Μπουμάλ.Έκλεισε τις αλλαγές του ο Νεντίδης. Άλλη μία έχει ο Τερεζόπουλος.

80′ Σουτ με το αριστερό από τον Μασούρα, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κυριακίδη.

83′ Ο Σολτάνι έκανε το σουτ από δεξιά μέσα από την περιοχή, έπειτα από την μπαλιά που δέχτηκε, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

84′ Σέντρα του Αργυρόπουλου, ο Κολοβός έπιασε το γυριστό σουτ, με την μπάλα να… γλείφει το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.

87′ Σέντρα του Μητρόπουλου από δεξιά, δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή ο Κολοβός.Κίτρινη στον Κυριακίδη για καθυστέρηση.

90′ Προβολή του Λουσέρο από κοντά, απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος, ενώ το σουτ του Ομπόντο κόντραρε στα σώματα.4 τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90’+3′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ομπόντο, άουτ.

90’+4′ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο στη τελευταία λογικά φάση του αγώνα. Κεφαλιά του Λισγάρα προς τα πίσω, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Κυριακίδη και στη συνέχεια με νέα κεφαλιά αστόχησε ο Τασουλής.

90+4′ Τέλος του αγώνα.  Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς, με τη Ξάνθη να πέρνει ένα καλό εκτός έδρας αποτέλεσμα πάιζοντας 60′ περίπου λεπτά με 10 παίχτες και ο Πανιώνιος να έχει την πρώτη απώλεια στην έδρα του.  Τελικό αποτέλεσμα: Πανιώνιος – Skoda Ξάνθη 1-1.