Ήττα της ΓΕΑ από τον Ηρακλή, παίζει την Κυριακή με Νίκη Αιγινίου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Με 3-0 σετ, αλλά όλα γεμάτα με την ομάδα να κατακτά πάνω από 20 πόντους, ηττήθηκε η ΓΕΑ στο κλειστο της ΜΕΝΤ από τον Ηρακλή, σε φιλικό παιχνίδι για το 2ο τουρνουά «Γιώργος Κατσαμούρης».

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη πάλεψε σε όλα τα σετ αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα των κυανόλευκων των πολλών επίσης Εβριτών (Ηλίας, Μούχλιας, Στοϊλούδης). Τα σετ της αναμέτρησης:25-21, 25-23, 25-20.

Αυτός ήταν ο πρώτος ημιτελικός του τουρνουά. Στο παιχνίδι που ακολούθησε η ΜΕΝΤ επικράτησε της Νίκης Αιγινίου με 3-1 σετ (25-15, 29-27, 20-25, 25-23). Έτσι στον τελικό θα αγωνιστούν ΜΕΝΤ και Ηρακλής, ενώ στον μικρό τελικό της Κυριακής η ΓΕΑ θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Αιγινίου, που όπως και τον Ηρακλή θα την βρει αντίπαλο στον τρίτο όμιλο της Α2 Κατηγορίας.

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ (Χρήστος Πάτρας): Τσολάκος, Γάτσης, Κολτσιάκης, Στεφανίδης, Ηλίας, Παλέντζας / Τσιράκης (λ), Μούχλιας, Κατσαφλάκας, Στοϊλούδης.
ΓΕΑ (Ηλίας Κρεούζης): Γατέλας, Ζλατιλίδης, Μπουφίδης, Κυριακίδης, Καβαρατζής, Αμαριανάκης / Αρχοντούδης (λ), Κωνσταντινίδης, Δαλβαδερένης, Τασάκος, Φιλιππίδης.