ΕΠΣ Ξάνθης: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της πρεμιέρας στην Α’ Κατηγορία

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πρεμιέρα με τα όλα της για την Α’ κατηγορία, που απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική μας προϊδέασε για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πλούσιο θέαμα.

Πολλά γκολ, ανατροπέςς αρκετές αποβολές και εκπλήξεις περιελάμβανε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Τα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής αποζημείωσαν τους φίλους του ερασιτεχνικού με δύο ματσάρε με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα. Ενώ ιδανικά ξεκίνησε της υποχρεώσεις της η Ασπίδα Ξάνθης όπως και ο Ερμής Μάνδρας με εντός έδρας νίκες. Τρομερό παιχνίδι στην Συδινή με την Θράκη να κάνει την ανατροπή στης καθυστερήσεις και να κερδίζει το πρώτο ματς στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία, ενώ ισόπαλς χωρίς τέρματα έμειναν Εχίνος- Μαγικό και Ζυγός – Ορφέας 2005.

Στο μεγάλο ντέρμπι του περσινού πρώτου και δεύτερου της βαθμολογίας, με  τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου νε πατυχαίνει μια σπουδαία νίκη, σε μια αναμέτρηση που σε επόμενη αναρτηση θα υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ. Ενώ σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ερασιτεχνικού της Ξάνθης η τυπικά γηπεδούχος, μια και το παιχνίδι έγινε στην Φελώνη Βιστωνίδα (θυμηθείτε τον λόγο ΕΔΩ) κέρδισε με 4-3 τον Ορφέα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της Α΄ΕΠΣ Ξάνθης:

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Άρης Αβάτου 1-2 (Καζάκης – Παρσαντανιάν, Γιαννακούδης)

Εχίνος Σπορ – Αστέρας Μαγικού  0-0

Ορφέας Ξάνθης – Βιστωνίδα 3-4 (Βασιλειάδης(2), Ξανθόπουλος – Γιαπουντζής(2), Δασκαλάκης, Κιαχίδης)

Ερμής Μάνδρας – Ελπίδα Γενησέας  2-1 (Καραμπατζάκης, Τσετινές – Καραγιάννης)

Ασπίδα Ξάνθης – Παύλος Μελάς Κουτσού  2-0 (2 Ανδρικού)

Θράκη Συδινής – Ελπίς Σουνίου  3-2  (Πανδράκης(2), Αρχοντάκης -Σαββόγλου Ρ., Σαββόγλου Β.)

Ηρακλής Ν. Ζυγού – Ορφέας 2005  0-0