ΕΠΣ Ξάνθης: Αλλαγή έδρας στο ντέρμπι του Ορφέα με την Βιστωνίδα

Ανταπόκριση αποτην Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην Φελώνη θα πραγματοποιηθεί τελικά το ένα απο τα δύο μεγάλα ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, όπως έγινε γνωστό απο την διοργανώτρια αρχή, μια και η εκκρεμότητα που υπήρχε στο γήπεδο του ΑΟΞ δεν λύθηκε παρότι το είχε αναλάβει προσωπικά η νέα αντιδήμαρχος Δέσποινα Παρτσαλίδου.

Έτσι η διοργανώτρια πήρε την απόφαση απο το να αναβάλει τελείως το παιχνίδι να πράξει κατί πολύ καλύτερο, να πραγματοποιηθεί ο αγώνας του πρώτου γύρου στην έδρα της Βιστωνίδας και του δευτέρου αντίστροφα στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Κάτι παρόμοιο θα συμβεί την Κυριακή και σε δύο παιχνίδια της Β’ κατηγορίας, μια και εκεί έχουμε εκκρεμότητες με την άδεια διεξαγωγής αγώνων  στα γήπεδα των Σημάντρων και Κυψέλης. Για αυτό άλλωστε το παιχνίδι της ΑΕΚ Κυψέλης με τον Ορφέα Νέα Αμισσού για τον Β’2 όμιλο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ν. Αμισσού, ενώ το παιχνίδι Σήμαντρα Σπορ εναντίων της Ακαδημίας της Βιστωνίδας για τον ιδιο όμιλο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φελώνης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ Β’ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ