Ο Γιώργος Γκιρτζίκης νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ένας Θρακιώτης αναλαμβάνει την ηγεσία της ιδιαίτερα νευραλγικής Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, μετά την παραίτηση του Γιώργου Καραμελίδη που έγινε γνωστή το μεσημέρι και έπεσε σαν βόμβα σε πολλούς. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Γκιρτζίκη, εκπρόσωπο της ΕΠΣ Ξάνθης στο ΔΣ της ΕΠΟ, ο οποίος με απόφαση προσωπική του ίδιου του προέδρου Γιώργου Σαρρή, αναλαμβάνει αυτόν τον σημαντικό ρόλο.

“Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, όπως προβλέπεται και από τις σχετικές διατάξεις, νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, μετά την παραίτηση του Γιώργου Καραμελίδη, ορίστηκε ο Γιώργος Γκιρτζίκης”.

Κατά συνέπεια, τα ηνία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας περνούν σε θρακιώτικα χέρια. Ο Γκιρτζίκης θα είναι ο άνθρωπος από την πλευρά της Ομοσπονδίας που σε συνεργασία με τον αρχιδιαιτητή Χιου Ντάλας θα αναλάβουν να αναμορφώσουν την εικόνα της ελληνικής διαιτησίας.

Στην φωτογραφία αρχείου, ο γνωστός ξανθιώτης παράγοντας κρατώντας ρέπλικα του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο αεςροδρόμιο της Φορταλέζα στην Βραζιλία, λίγο πριν από το ιστορικό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού που σήμανε και την πρόκριση της Εθνικής στους 16 του Μουντιάλ!!!