Ο Λουτσέσκου απολύθηκε γιατί… δεν έδωσε δανεικά στον πρόεδρο

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ρουμανική ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως ο νέος τεχνικός της Skoda Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου απολύθηκε από την προηγούμενη ομάδα του την Πετρολούλ, επειδή αρνήθηκε να δανείσει χρήματα στον πρόεδρο του συλλόγου! Αντίθετα τον δάνεισε ο Μούτου!

Ο Λουτσέσκου έλυσε τη συνεργασία του με τον ρουμανικό σύλλογο στις 16 Σεπτεμβρίου παρότι η Πετρολούλ Πλοϊέστι είχε απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου επιβίωσε για μόλις έξι μήνες χάνοντας την δουλειά του μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Παντούρι.

Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα του gsp.ro, ο Λουτσέσκου δεν απολύθηκε λόγω της κακής απόδοσης της ομάδας αλλά επειδή αρνήθηκε να δανείσει στον πρόεδρο της Πετρολούλ Πλοϊέστι, Ντάνιελ Τσάπρα, το ποσό των… 500.000 ευρώ που χρειάζονταν προκειμένου να πληρώσει κάποιες δόσεις! Το αν ισχύει η όχι δεν το ξέρουμε, αλλά αυτό γράφουν οι Ρουμάνοι, αυτό σας μεταφέρουμε.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο παρελθόν, με τον Αντριάν Μούτου να δανείζει στον Τσάπρα 300.000 ευρώ αλλά να επιστρέφει εν τέλει στον έμπειρο φορ το ένα τρίτο του ποσού Ίσως για αυτό ακούγεται ότι και ο Μούτου φεύγει από την ομάδα της Πετρολούλ για την Ινδία… μην αντέχοντας τη συμπεριφορά του προέδρου της Πετρολούλ.