Με Λουτσέσκου η πρωινή προπόνηση… εν αναμονή της παρουσίασής του

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Παρουσία του νέου προπονητή και επίσημα πλέον του Ραντβάν Λουτσέσκου, ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, μετά το τέλος της οποίας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη του Ρουμάνου νέου προπονητή της ομάδας.

 

Η παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει την Πέμπτη 25/09/2014 και ώρα 14:00 στο συνεδριακό κέντρο του Le Chalet στα Πηγάδια.

Μετά την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας επιτυχία, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου μετά το 1-0 επί της Νίκης Βόλου, η Skoda Ξάνθη επικεντρώνεται πλέον στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Μέρα αποθεραπείας γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου η σημερινή ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γουάλας. Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.