Στο τουρνουά του Νέου Σκοπού το Σαββατοκύριακο ο ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Στο Νέο Σκοπό Σερρών θα μεταβεί το Σαββατοκύριακο η ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος θα πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει η τοπική ομάδα και στο οποίο θα συμμετέχουν και οι Αίαντας Ευόσμου και Ίκαροι Σερρών.

Μετά την ήττα από τους Τιτάνες Δράμας στο πρώτο φιλικό η ομάδα του ΓΑΣ θα αντιμετωπίσει άλλες δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής με τον προπονητή της ομάδας Νεοκλή Λεμονίδη να προσπαθεί πρωτίστως να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, καθώς θα απομένουν μόλις δύο εβδομάδες από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο ΓΑΣ θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 18:00 στην πρεμιέρα του τουρνουά με τον Ορφέα Νέου Σκοπού, ομάδα η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ανέβηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα αγωνιστεί με τους Ικαρους Σερρών, ομάδα η οποία λόγω αδυναμίας υποβιβάστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ο ΓΑΣ Κομοτηνή πήρε τη θέση της στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Στο τουρνουά θα αγωνιστούν και πάλι οι δύο φοιτητές που δοκιμάζονται, με τον Θανάση Μαγκώνη να αφήνει μέχρι τώρα πολύ καλές εντυπώσεις.