Παρελθόν από τον Εθνικό πριν καλά-καλά έρθει ο Χαβανέζος Νικ Γουέστ!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Τέτοια μέρα πριν από μία εβδομάδα το ΤΑΑ Εθνικός εξέδιδε ανακοίνωσε, με την οποία ενημέρωνε ότι “ο Νικ Ουέστ έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας προερχόμενος από Χαβάη στην Αλεξανδρούπολη και ενσωματώθηκε αμέσως με την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη το απόγευμα της Τρίτης (16/9)”.

 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, “ο 23χρονος Αμερικανός κεντρικός με ύψος 2.03 ολοκλήρωσε το ρόστερ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και αναμένεται να χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις, αλλά και εκπλήξεις στο φίλαθλο κοινό της πρωτεύουσας του Έβρου μαζί με τους συμπαίκτες του! Δεδομένου  ότι πρόκειται για έναν αθλητή που μπορεί να αγωνισθεί σε μία καίρια θέση για την ομάδα του Εθνικού,  είναι βέβαιο ότι θα γίνει πολύ γρήγορα απαραίτητο μέλος του έμψυχου δυναμικού των Δευτεραθλητών!”.

Μία εβδομάδα μετά λοιπόν από αυτήν την ανακοίνωση, ο Χαβανέζος αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα του Έβρου και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα και βρίσκεται στην Αυστρία. Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του στα παιχνίδια του τουρνουά “Ακρίτες” με Λουκοϊλ Μπουργκάς, Γαλατάσαράι και ΠΑΟΚ και με συνοπτικές διαδικασίες έλαβε την απόφαση να μην παραμείνει στην ομάδα. Έτσι, μια εβδομάδα μετά τις διθυραμβικές ανακοινώσεις, ήδη αποτελεί παρελθόν από τον Εθνικό, αν και περί αυτού δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δόθηκε από το Γραφείο Τύπου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, από το νέο παιχνίδι της Τετάρτης του Εθνικού με τον δικέφαλο στο Παλατάκι, εμφανίζεται στην σύνθεση του Εθνικού ένας… Μιχάλ που μάλιστα αν και ήρθε από τον πάγκο, σημείωσε 9 πόντους με 4/8 επιθέσεις, 2 άσσους και 3 μπλοκ). Αν και επισήμως το ΤΑΑ Εθνικός δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση, πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ψηλό παίκτη από πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία, που ίσως κληθεί τελικά αυτός να συμπληρώσει το ρόστερ. Αν και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάκης Μουστακίδης δεν ήταν ευχαριστημένος με έναν ακόμα ξένο και ψάχτηκε να τον αντικαταστήσει τις προηγούμενες μέρες, αλλά τελικά μάλλον έλαβε την απόφαση να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

Σε κάθε περίπτωση, το δεδομένο είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS ο Χαβανέζος Νικ Γουέστ βρίσκεται στην Αυστρία και αποτελεί παρελθόν από τον Εθνικό – κάτι που αναμένεται κάποια στιγμή να ανακοινωθεί και επίσημα από το ΤΑΑ Εθνικός…