Και επίσημα τέλος ο Γουεστ από τον Εθνικό και στην θέση του ο νέος… Ιβάν της Κροατίας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

Δύο ώρες μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS για την εκδίωξη του Χαβανέζου Γουέστ που ήρθε με πολλές φιλοδοξίες προ δεκαημέρου και η απόκτησή του ανακοινώθηκε πομπωδώς την περασμένη εβδομάδα, το ΤΑΑ Εθνικός εξέδωσε ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ αυτό.

“Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση συνεργασίας με τον Αμερικανό Nick West και τον ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία του μέχρι τώρα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με την νέα του ομάδα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του το ΤΑΑ Εθνικός.

Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα επιβεβαιώνεται και ο αντικαταστάτης του, που δεν είναι άλλος από έναν διεθνή και κροάτη που το μικρό του όνομα αρχίζει από Ιβάν αλλά… δεν είναι ο Ράιτς. Πρόκειται για τον κροάτη κεντρικό Ιβάν Μιχάι (ή Μιχάλι ή Μίχαλτζ και σε λατινικούς χαρακτήρες  Ivan Mihalj).

“Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλλεϋ) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κροάτη κεντρικό Ivan Mihalj (ύψος 2,11, Διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κροατίας). Η διοίκηση καλωσορίζει τον παίκτη στην οικογένεια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης”, αναγράφει χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός, που αποφεύγει αυτή τη φορά να κάνει χαρακτηρισμούς και προβλέψεις.

Καμία σχέση δηλαδή με την πομπώδη ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας για τον Γουέστ, όπου αναφερόταν ότι ο Χαβανέζος “αναμένεται να χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις, αλλά και εκπλήξεις στο φίλαθλο κοινό της πρωτεύουσας του Έβρου μαζί με τους συμπαίκτες του”, και αυτά “δεδομένου  ότι πρόκειται για έναν αθλητή που μπορεί να αγωνισθεί σε μία καίρια θέση για την ομάδα του Εθνικού,  είναι βέβαιο ότι θα γίνει πολύ γρήγορα απαραίτητο μέλος του έμψυχου δυναμικού των Δευτεραθλητών!”.

Για την ιστορία, ο νέος κροάτης του Εθνικού που στο φιλικό της Τετάρτης είχε αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ως αλλαγή κερδίζοντας 9 πόντους, την Πέμπτη ξεκίνησε το νέο αγώνα με τον δικέφαλο στο Παλατάκι ως βασικός και τον ολοκλήρωσε με 11 πόντους προερχόμενους από δύο μπλοκ και σημαντική αποτελεσματικότητα με 9 στις 11 επιθέσεις.