Ήττα του ΠΑΟΚ από την Καλαμαριά και τον σούπερ Βρονταρά!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Το Κύπελλο ήταν ανέκαθεν ο θεσμός των εκπλήξεων και ο ΠΑΟΚ το κατάλαβε από «πρώτο χέρι», καθώς αυτός τελικά ήταν το… μεγάλο θύμα στο φινάλε της πρώτης αγωνιστικής της διοργάνωσης! Ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και θα αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο τις επόμενες δύο αγωνιστικές, αν δεν θέλει πρόωρα να εγκαταλείψει τον θεσμό.

 

Οι “Πόντιοι” κατάφεραν με το όμορφο γκολ του Ευσταθίου στο 18ο λεπτό της συνάντησης να κάνουν την σούπερ έκπληξη, έχοντας στον πάγκο υπηρεσιακό προπονητή μετά την απομάκρυνση του Αλέξη Αλεξίου! Ωστόσο ο ήρωας για την ομάδα της Καλαμαριάς θα μπορούσε να χακτηριστεί ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης και του Πανθρακικού Σπυρος Βρονταράς, που κατέβασε τα ρολά.

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε και ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Δημήτρης Παπαδόπουλος, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Έτσι, με κορυφαία στιγμή την απόκρουση του Βρονταρά σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Κλάους Αθανασιάδη στο 61′, ο δικέφαλος δεν μπόρεσε να σκοράρει και οι παίκτες του έφυγαν ηττημένοι και με σκυμμένα κεφάλια από το γήπεδο.