Επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη για τον Δημήτρη Ζλατιλίδη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Με διαγώνιο τον Δημήτρη Ζλατιλίδη θα προσπαθήσει η ΓΕΑ να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Α2. Ο βετεράνος αθλητής επιστρέφει στην παλιά του ομάδα, την φανέλα της οποίας φόρεσε για πρώτη φορά την τετραετία 1992-1996 αλλά και την πενταετία 2007-2012. Την προηγούμενη διετία ο Ζλατιλίδης αγωνίστηκε στον ΟΦΗ Ηρακλείου.

Επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη και στη ΓΕΑ για τον βετεράνο άσσο Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο οποίος  αποφάσισε να γυρίσει στην Αλεξανδρούπολη, λόγω και επαγγελματικών υποχρεώσεων, για να ενισχύσει την ομάδα της ΓΕΑ στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο προπονητής του Ηλίας Κρεούζης βρίσκει στο πρόσωπο του Ζλατιλίδη, έναν αξιόπιστο και έμπειρο διαγώνιο, ο οποίος θα τον βοηθήσει να μοντάρει και να παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο αποτελούμενο από νέους-ταλαντούχους , αλλά και έμπειρους παίχτες στο δύσκολο και επίπονο πρωτάθλημα της Α2.

Η διοίκηση, οι συμπαίχτες του, ο προπονητής του και οι φίλαθλοι της ομάδας ήδη τον καλωσόρισαν και του εύχονται μια λαμπρή χρονιά , όπως είχε σε όλη του την καριέρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Ζλατιλίδη ξεκίνησε το 1989 και αγωνίστηκε μέχρι το 1992 στον Έβρο Σουφλίου, πήγε μετα και ως 1996 στην ΓΕΑ, ακολούθως για δέκα χρόνια, από το 1996 ως και το 2006 έπαιξε στον Εθνικό, την σεζόν 2006-2007 στον Αριστοτέλη Σκύδρας, από το 2007 ως και το 2012 ξανά στην ΓΕΑ και τα τελευταία δύο χρόνια βρέθηκε στην Κρήτη και τον ΟΦΗ.