Διαζύγιο μια μέρα μετά το γάμο στην Κομοτηνή γιατί ο γαμπρός ήταν… γκέι

Γύρισαν πίσω προικιά και χρυσαφικά γιατί ο γαμπρός ήταν γκέϊ  Ο γάμος διαλύθηκε μετά από τρεις μέρες τρικούβερτο γλέντι στην Κομοτηνή, μετά από χιλιάδες έξοδα σε ορχήστρες και τραπεζώματα, μετά από βροχή τις ευχές να ζήσουν και να στεριώσουν…

 

Όλοι νόμιζαν ότι το ζευγάρι που είχε τις προδιαγραφές να ζήσει και να ευτυχήσει θα στεριώσει. Έσπευσαν στον γάμο που ήταν από τους πιο γκλάμουρ μια και οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού ήταν καλοστεκούμενες και χόρεψαν κεράστηκαν, κάθισαν στα πλούσια τραπέζια μοιράστηκαν την αρχική ευτυχία όλων. Οι καλεσμένες κυκλοφορούσαν με ρούχα ραμμένα και φερμένα από την Τουρκία, με κομμώσεις και μακιγιάζ ειδικά για την περίσταση, επιδόθηκαν σε λικνιστό τσιφτετέλι και μετείχαν στην χαρά της ατμόσφαιρας που σκόρπιζαν όλα.

Τα ενδότερα όμως δεν τα γνώριζαν, έτσι όταν το ζευγάρι αποσύρθηκε για να απολαύσει τους χυμούς του έρωτά τους, τότε όλα στράβωσαν. Η νύφη που ήταν έμπειρη κάτι κατάλαβε, ο γαμπρός προφανώς δεν έκρυψε τις ιδιαιτερότητές του και τις προτιμήσεις του κι αμέσως αποφασίστηκε ότι δεν θα υποκρίνεται την ευτυχισμένη αν και άργησε να παντρευτεί έχοντας ένα σύζυγο που δεν θα ανταποκρινόταν στα καθήκοντά του και δεν θα της πρόσφερε ερωτικές στιγμές πάθους. Ο γαμπρός ήταν γκέϊ.

Έτσι αποφασίστηκε αμέσως ο χωρισμός, αφού ο γάμος κράτησε τρία 24ωρα. Έδωσε πίσω όλα τα χρυσαφικά που της πρόσφερε για τον γάμο, όλα τα προικιά, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει κάνοντας τους συγγενείς να πάθουν εγκεφαλικό αφού δεν καταλάβαιναν τι συνέβη. Δεν τα βρήκαν ερωτικά και κυρίως δεν είχε ομολογηθεί αυτή η ιδιαιτερότητα έτσι ώστε να μην προχωρήσει ο γάμος. Κι αυτό είναι ένα ζήτημα που ανακύπτει όταν δεν υπάρχουν οι προγαμιαίες σχέσεις με αποτέλεσμα οι εκπλήξεις νάρχονται μετά το «ευτυχές γεγονός»…

Τόσα έξοδα, τόση προετοιμασία, τόση ψυχική κούραση και τόση ένταση γιατί μέσα από το προξενιό κάποιοι προσπάθησαν να κουκουλώσουν το θέμα του γαμπρού καλοπαντρεύοντάς τον, ή η κοπέλα να βρει τον πρίγκιπά της και όλο αυτό να στηθεί πάνω σ΄ ένα ψέμα. Να όμως που πολύ έγκαιρα το ζευγάρι με την επιθυμία του χωρισμού έβαλε τέλος σε ένα σενάριο γάμου που μόνο ευτυχισμένος δεν θα ήταν.

Κι επειδή πρόκειται για μουσουλμάνα νύφη πραγματικά της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν σκέφθηκε στιγμή τι θα πει ο κόσμος και οι συγγενείς και ξεκαθάρισε τα θέλω από την ζωή και τον γάμο της που δεν θα απολάμβανε ποτέ.

 

Πηγή:  http://www.ethraki.com