Αυτός είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Ντιέγκο Λόγκο θα είναι ο νέος βοηθός προπονητή στην Skoda Ξάνθη, όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πρόκειται για τον άμεσο συνεργάτη του νέου τεχνικού και τον μόνο που φέρνει μαζί του, στον ερχομό του στα Πηγάδια.

 

«Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον προπονητή, την ομάδα κι όλους όσους επέλεξαν να είναι εδώ να πετύχουμε στόχους», σχολίασε στο κλείσιμο της συνέντευξης Τύπου ο νέος βοηθός στην ομάδα των Πηγαδίων.

Λουτσέσκου και Λόγκο είναι συνεργάτες για πάνω από μια δεκαετία. Ο Λόγκο ήταν βοηθός του σε όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασε, τόσο στην Ρουμανία όσο και στο Κατάρ αλλά και την Εθνική, φυσικά και την Πετρορούλ από την οποία έφυγαν μαζί την περασμένη εβδομάδα.

Κατά συνέπεια, το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο παραμένει ίδιο, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να μετέχουν στο προπονητικό τιμ ο Νίκος Νεντίδης που θα κάτσει σαν πρώτος προπονητής στον πάγκο το Σάββατο για τελευταία φορά, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι (γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, προπονητής τερματοφυλάκων κλπ).

Στην φωτογραφία δεξιά, πίσω από τα μικρόφωνα, ο Ντιέγκο Λόγκο, στο κέντρο ο νέος προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου και αριστερά ο εκτελών και χρέη… μεταφραστή στην παρουσίαση, υπεύθυνος αποκατάστασης της ομάδας Γιώργος Τσονάκας.