Το pregame του αγώνα Πανθρακικός – ΑΕΚ (16:30, LIVE από το ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Το σημαντικότερο και ίσως πιο εμπορικό παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του κυπέλλου είναι αυτό ανάμεσα στον Πανθρακικό και την ΑΕΚ, που διεξάγεται το απόγευμα της Τετάρτης (16:30, ζωντανή μετάδοση από τον OteSport και από το ThrakiSportS).

Ο Πανθρακικός προέρχεται από τη νίκη επί του Πανιωνίου, που ήταν η πρώτη για την ομάδα της Κομοτηνής στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει δώσει επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Football League στο οποίο συμμετέχει, ωστόσο έχει παίξει τους δύο αγώνες με τον Φωκικό για την πρώτη φάση και αρκετά δυνατά φιλικά, όπως εκείνο με την Ρόμα και φυσικά στις αρχές Αυγούστου με την Ξάνθη στο πλαίσιο της μεταγραφής του Πέτρου Μάνταλου.

Ο κομοτηναίος παίκτης μαζί με τον Μπαρμπόσα βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κλαμπ της Original Κομοτηνής και γνώρισε την αποθέωση από τους θρακιώτες φιλάθλους της Ένωσης. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί νωρίτερα και στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, το απόγευμα. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στην διάθεσή τους τους Μπρέσεβιτς, Σοϊλέδη και Τσεβά, όλα όμως τα υπόλοιπα αστέρα των κιτρινόμαυρων συμπεριελήφθησαν στην αποστολή και ταξίδεψαν για την Θράκη.

Ο Άκης Μάντζιος από την πλευρά του άφησε εκτός αποστολής τον Ντάνι Φερνάντες, αλλά από εκεί και πέρα, δεν έχει άλλη έλλειψη. Η προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι, στο οποίο έχει προαναγγείλει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας την Τρίτη. 

Το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του αγώνα είναι μεγάλο, τόσο από φίλους του Πανθρακικού όσο και της ΑΕΚ. Οι τιμές ξεκινούν από 10 ευρώ τα φθηνότερα και φτάνουν ως και τα 30 ευρώ στην θύρα των επισήμων. Η αναμέτρηση ξυπνά μνήμες, καθώς το αμέσως προηγούμενο επίσημο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων πριν ενάμισι χρόνο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και σήμανε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ από την Super League και την ταυτόχρονη σωτηρία του Πανθρακικού.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Θάνος (Γρεβενών) με βοηθούς τους Καραβασίλη (Καβάλας) και Παπαδημητρίου (Λάρισας), ενώ τέταρτος είναι ο Τζήλος (Λάρισας). Στον άλλο αγώνα του ομίλου, ο Ατρόμητος κέρδισε την Τρίτη εκτός έδρας με 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών, καθιστώντας με το καλημέρα την αναμέτρηση Πανθρακικού – ΑΕΚ σε ματς ζωής ή θανάτου για την πρόκριση. Το ThrakiSportS θα είναι από νωρίς στο ΔΑΚ Κομοτηνής και θα σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες του μεγάλου αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ORIGINAL ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΙΚΟΥ – ΑΕΚ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΚ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ