Μέτρια η ΑΕΚ, κάκιστος ο Πανθρακικός και… μηδέν σε όλα στο κατάμεστο ΔΑΚ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ύστερα από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Πανθρακικός και ΑΕΚ έμειναν στο ισόπαλο 0-0 διατηρώντας πάντως αμφότεροι ακέραιες τις ελπίδες τους για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, για την οποία πάντως έχει πάρει κεφάλι ο Ατρόμητος μετά την εκτός έδρας νίκη στα Ψαχνά, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στα μεγάλα παιχνίδια, μπορεί να χαρακτηριστεί και μέτρια. Αλλά αν κάτι τέτοιο ισχύει για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, τι να πει κανείς για τον Πανθρακικόπου εμφανίστηκε κατώτερος του μετρίου  στο«ΔΑΚ Κομοτηνής για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, αποσπώντας ουσιαστικά την ισοπαλία χωρίς τέρματα. Άλλωστε τα λόγια του προπονητή του Ακη Μάντζιου ότι ήταν επιτυχία ο βαθμός της ισοπαλίας για την ομάδα του και το γεγονός ότι δεν ηττήθηκε, τα λέει όλα.

Στο πρώτο μέρος ο «δικέφαλος» πατούσε σαφέστατα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή με το μέρος της. Οι ευκαιρίες, ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες και η σημαντικότερη ήταν για τους «κιτρινόμαυρους» όταν στη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Πλατέλλας με κεφαλιά – ψαράκι είδε τον Αθανασιάδη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, έγινε ένα κάκιστο παιχνίδι χωρίς ρυθμό. Ο Πανθρακικός έδειχνε να έχει τον έλεγχο, χωρίς όμως να δείξει ικανός να δημιουργήσει απειλητικές φάσεις προς την εστία της Ένωσης.

Έτσι, το ισόπαλο 0-0 δεν άλλαξε σε κανένα σημείο με τις δύο ομάδες να μένουν ικανοποιημένες από το βαθμό της ισοπαλίας καθώς δεν πίεσαν ιδιαίτερα για να φτάσουν στο γκολ της νίκης, μειώνοντας το ρίσκο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Σερφά, Εμπόου, Λαδάκης, Μεχία (82’ Πέρεθ), Μπαϊκαρά, Τζάνης (57’ Κάσες), Αράμπα (57’ Ίγκορ), Ντιγκινί.
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου (91’ Ρόβας), Πλατέλλας (85’ Ντούνης), Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Αραβίδης (72’ Ντακόλ)

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα 6ου ομίλου:
Ηρακλής Ψαχνών – Ατρόμητος 0-1
Πανθρακικός –  ΑΕΚ 0-0

Η βαθμολογία:
1) Ατρόμητος  3 (1-0)
2) ΑΕΚ 1 (0-0)
3) Πανθρακικός 1 (0-0)
4) Ηρακλής Ψαχνών 0 (0-1)

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ