LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – ΑΕΚ 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδουν από το ΔΑΚ Κομοτηνής οι Δημήτρης Μπακιρτζής και Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportSτην μετάδοση του αγώνα Πανθρακικός – ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής και ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδουν…

Καλησπέρα. Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Πανθρακικό και ΑΕΚ, ενάμισι χρόνο μετά από εκείνο το ιστορικό παιχνίδι που οδήγησε στον υποβιβασμό των κιτρινόμαυρων (και την συνακόλουθη σωτηρία – παραμονή των πράσινων της Κομοτηνής στην Super League).

Ωρα 15:10  Περίπου 80 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, απόλυτη ηρεμία επικρατεί τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός. Η πόλη είναι… αστυνομοκρατούμενη και η παρουσία των αστυνομικών αρχών είναι  εντονότατη τόσο πέριξ του γηπέδου όσο και μέσα στην πόλη, ακόμα και σε όλα τα παραρτήματα των άλλων συνδέσμων οπαδών δια παν ενδεχόμενο.

Ωρα 15:15  Αναμένεται πάντως πολύς κόσμος. Οι φίλοι της ΑΕΚ λένε ότι εξάντλησαν τα 200 εισιτήρια που πήραν και ζήτησαν κι άλλα, που πωλούνται έξω από το γήπεδο. Μεγάλη η ζήτηση και από τον Πανθρακικό.

Ωρα 15:18  Οι οπαδοί του Πανθρακικού αναθάρρησαν μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, που ήταν η πρώτη για την ομάδα της Κομοτηνής στο φετινό πρωτάθλημα.

Ωρα 15:21  Η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει δώσει επίσημα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Football League στο οποίο συμμετέχει, ωστόσο έχει παίξει τους δύο αγώνες με τον Φωκικό για την πρώτη φάση και αρκετά δυνατά φιλικά, όπως εκείνο με την Ρόμα και φυσικά στις αρχές Αυγούστου με την Ξάνθη στο πλαίσιο της μεταγραφής του Πέτρου Μάνταλου.

Ωρα 15:25  Ο κομοτηναίος παίκτης αποτελεί το πρόσωπο του αγώνα. Μαζί με τον Μπαρμπόσα βρέθηκαν χθες  βράδυ στο κλαμπ της Original Κομοτηνής και γνώρισε την αποθέωση από τους θρακιώτες φιλάθλους της Ένωσης. 

Ωρα 15:27  Θυμηθείτε όσα έγιναν χθες στην Original Κομοτηνής με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 15:30  Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός αποστολής τον Ντάνι Φερνάντες, αλλά από εκεί και πέρα, δεν έχει άλλη έλλειψη. Περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να μας έρθουν οι συνθέσεις.

Ωρα 15:33  Μέχρι τότε, να σας ενημερώσουμε για τους διαιτητές. Σφυρίζει ο Θάνος (Γρεβενών) με βοηθούς τους Καραβασίλη (Καβάλας) και Παπαδημητρίου (Λάρισας), ενώ τέταρτος είναι ο Τζήλος (Λάρισας).

Ωρα 15:35  Χθες έγινε το άλλο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου και ο Ατρόμητος νίκησε εκτός έδρας στα Ψαχνά τον τοπικό Ηρακλή με 1-0.

Ωρα 15:38  Μπαίνουν σιγά σιγά για προθέρμανση οι δυο ομάδες, γεμίζει και ο κόσμος το γήπεδο. Κοντά στα 250-300 άτομα αυτή τη στιγμή, αλλά η προσέλευση προφανώς και συνεχίζεται και θα κορυφωθεί την προσεχή ώρα.

Ωρα 15:45  Μόλις πήραμε ενδεκάδες. Πάμε πρώτα για τους γηπεδούχους του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Σερφά, Λαδάκης, Μεχία, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Αράμπα, Ντιγκινί.

Ωρα 15:48  Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τους Ανέστη, Μπακάκη, Πεταυράκη, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα, Μάνταλο και Αραβίδη.

Ώρα 15:55 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Καθάριος, Φραγκούλης, Πέρεζ, Κάσες, Ιγκορ και Ποτουρίδης.

Ώρα 16:01 Για την ΑΕΚ στον πάγκο είναι οι Ντούνης Π., Γεωργέας, Γρόντης, Ντούνης Μ., Ρόβας, Ντακόλ, Σαρρής.

Ώρα 16:07 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Θάνος (Γρεβενών) με βοηθούς τους Καραβασίλη (Καβάλας) και Παπαδημητρίου (Λάρισας), ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Τζήλος (Λάρισας).

Ώρα 16:15 Μόλις αποσύρθηκαν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια. Συνεχίζεται και η προσέλευση του κόσμου. Αυτή τη στιγμή είναι περίπου 4.500, εκ των οποίων οι 2.000 είναι φίλοι της ΑΕΚ. Πολύ καλές και οι καιρικές συνθήκες, με ήλιο και τη θερμοκρασία στους 20 βαθμούς.

Ώρα 16:26 Οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο και σε λίγα λεπτά αναμένεται η έναρξη του αγώνα.

1′ Έναρξη του αγώνα.

17′ Κίτρινη κάρτα στον Αράμπα για μαρκάρισμα πάνω στον Λαμπρόπουλο.

20′ Ανέστης και Λαμπρόπουλος θα προλάβουν τελευταία στιγμή τον Αράμπα πριν προλάβει να γίνει επικίνδυνος στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι.

23′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Σέντρα από τα αριστερά από τον Πεταυράκη, κεφαλιά ψαράκι από τον Πλατέλλα, όμως ο Αθανασιάδης θα πεταχτεί στην αριστερή του γωνία και θα διώξει σε κόρνερ.

27′ Σουτ του Μάνταλου έξω από τη μεγάλη περιοχή, με διπλή προσπάθεια αποκρούει ο Αθανασιάδης.

29‘ Κίτρινη κάρτα στον Λαδάκη για μαρκάρισμα πάνω στον Μάνταλο.

31′ Κίτρινη κάρτα στον Ανάκογλου.

35′ Μικρή διακοπή και συστάσεις στους οπαδούς της ΑΕΚ για κροτίδες που πετάνε στον αγωνιστικό χώρο.

37′ Ο Εμπόου προλαβαίνει τον Μάνταλο πριν προλάβει να σουτάρει σε μία γρήγορη αντεπίθεση για την ΑΕΚ.

38′ Νέα διακοπή στο παιχνίδι, καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονται στο πέταλο συνεχίζουν να πετάνε κροτίδες στον Αθανασιάδη που βρίσκεται στην εστία μπροστά τους.

45′ Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων για το πρώτο ημίχρονο, καθώς είχαμε τις δύο διακοπές από τις ρίψεις των κροτίδων.

45+3′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου από τα αριστερά, διώχνει εκπληκτικά ο Αθανασιάδης σε κόρνερ.

45+4′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την ΑΕΚ να είναι καλύτερη, να έχει την κατοχή της μπάλας (38-62 η κατοχή) και να δημιουργεί ευκαιρίες, με τον Πανθρακικό να έχει παθητικό ρόλο. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανθρακικός – ΑΕΚ 0-0.

Ωρα 16:22  Να πούμε στο σημείο αυτό ότι πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι η Ξάνθη έχει νέο προπονητή. Λεπτομέρειες ΕΔΩ. Επίσης, στο εκεί παιχνίδι, έχουμε επίσης στο ημίχρονο Skoda – Νίκη Βόλου 0-0. To live αυτού του αγώνα ΕΔΩ

Ωρα 16:34  Πάμε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

46′  Εναρξη του δεύτερου μέρους. Δεν βλέπουμε αλλαγές για τις δύο ομάδες.

57′ Διπλή αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ιγκόρ και Κάσες παιρνούν στον αγωνιστικό χώρο στη θέση των Αράμπα και Τζάνη αντίστοιχα.

60′ Κίτρινη κάρτα στον Μεχία.

61′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη.

68′ Κίτρινη κάρτα στον Αραβίδη.

72′ Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Ντακόλ περνάει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Αραβίδη.

75′ Ο Μάνταλος μπαίνει μόνος από τα αριστερά θα γυρίσει συρτά στο ύψος του πέναλτι θα προλάβει όμως ο Εμποου και θα διώξει σε πλάγιο πριν προλάβει κάποιος παίκτης της ΑΕΚ και γίνει απειλητικός.

79′ Κίτρινη κάρτα στον Κάσες.

83′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές ο Πανθρακικός. Ο Πέρεζ στη θέση του Μεχία.

85′ Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Μάρκος Ντούνης στη θέση του Πλατέλλα.

90′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό, με τον Πέρεζ από κοντά να μην μπορεί να πλασάρει.

90′ Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+2‘ Τελευταία αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Ρόβας στη θέση του Ανάκογλου.

90+2‘ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, με τον Ντιγκινί, με τον Ανέστη να διώχνει σε κόρνερ.

90+3′ Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Ιγκόρ θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα θα φύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90+4′ Τέλος του αγώνα. Καλύτερη η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε ο Πανθρακικός στο δεύτερο. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς, με τον Πανθρακικό να αγωνίζεται στη δεύτερη αγωνιστική με τον Ατρόμητο, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – ΑΕΚ 0-0.

Ακολουθεί ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σημερινής αναμέτρησης.