Δεύτερη νίκη – καρμπόν της Ορεστιάδας επί της Λουκόιλ Μπουργκάς

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Σαν σε επανάληψη του φιλικού της Τρίτης, η Ορεστιάδα επικράτησε με 3-2 σετ της Λουκόιλ Μπουργκάς, στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων μέσα σε δύο ημέρες. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά χρειάστηκαν πραγματικά τα πέντε σετ και όχι όπως στο πρώτο ματς, που ο ΑΟΟ προηγήθηκε με 3-0 και παίχτηκαν άλλα δύο έπειτα από συμφωνία των προπονητών.

 

O Kώστας Δεληκώστας χρησιμοποίησε κάτα κύριο λόγο τη βασική του ομάδα, θέλοντας ουσιαστικά να κάνει την τελευταία δυνατή πρόβα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων με τους αγώνες του League Cup να είναι την επόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά της, η Λουκόιλ μετά από πέντε αγώνες σε έξι ημέρες, αναχωρεί πλέον πίσω για το θέρετρο του Μπουργκάς έχοντας αποκομίσει πολλές εμπειρίες από τις δυο μεγάλες πόλεις του Έβρου. τα σετ της αναμέτρησης: 21-25, 25-22, 25-27, 25-21, 20-18).

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Δεληκώστας): Στάτφορντ, Tόμσον, Μαν, Δημητριάδης, Ριζόπουλος, Ριαμπούκα / Κωνσταντινίδης (λ), Διαμαντίδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Βλασακίδης, Πεντίδης.
ΛΟΥΚΟΪΛ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ (Ντράγκιεφ): Ντράγκιεφ, Ζλάτεφ, Κριστόφ, Σαμουέφ, Ντιμιτρόφ/ Ιβάνοφ (λ), Νικόλοφ, Στάνεφ , Βέλκοφ (λ), Τότσκο.