Απογοήτευση Δέλλα και… ικανοποίηση Μάντζιου (!) στη συνέντευξη Τύπου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Θα περίμενε κανείς μετά το τέλος του αγώνα του Πανθρακικού με την ΑΕΚ, που βρήκε ισόπαλες χωρίς τέρματα τις δύο ομάδες, ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος να είναι απογοητευμένος που η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας, ο δε Τραϊανός Δέλλας να είναι ικανοποιημένος που η ομάδα του δεν έχασε από αντίπαλο που αγωνίζεται στην Super League.

Αμ δε! Οι ρόλοι μάλλον αντιστράφηκαν, αν κρίνουμε από όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου. Και οι δύο προπονητές παραδέχθηκαν την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Ενώ όμως ο Δέλλας φάνηκε μάλλον στεναχωρημένος που η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Μάντζιος εμφανίστηκε… ικανοποιημένος που δεν έχασε ο Πανθρακικός αλλά κατάφερε να αποσπάσει στην έδρα του τον βαθμό της ισοπαλίας. Για τον προπονητή του Πανθρακικού το να μην χάνεις από την ΑΕΚ, ακόμα και αν αυτή αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία,  είναι προφανώς επιτυχία.

Αναλυτικά, ο Άκης Μάντζιος δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ μεγάλη ομάδα και απέναντι σε αυτές τις ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ, αν δεν χάνεις είναι θετικό. Ήταν γενικά ένα μέτριο παιχνίδι στο οποίο όμως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πιστεύω του χρόνου θα βρίσκεται εκεί που της αξίζει».

Από την πλευρά του, ο μάλλον απογοητευμένος Δέλλας τόνισε: «Ήρθαμε να παίξουμε το πρώτο ματς Κυπέλλου για τη φάση των ομίλων απέναντι σε μια ομάδα καλά οργανωμένη και δουλεμένη. Εμείς ήρθαμε με στόχο τη νίκη και πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο μέτριο, κάναμε ευκαιρίες αλλά τελικά δεν ήρθε το γκολ. Είναι κρίμα, αλλά αφού παίζουμε σε όμιλο και αφού δεν κερδίσαμε, έστω είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε. Κάθε βαθμός μετράει, ειδικά με μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Πλέον κοιτάμε μπροστά. Έχουμε τα δύο εντός έδρας ματς για το Κύπελλο και αν τα κερδίσουμε, είναι στο χέρι μας η πρόκριση.  Το Κύπελλο είναι ένας στόχος μας. αφού μετέχουμε στη διοργάνωση, αλλά δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και στο να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει και ανήκει».

Στο τέλος τόσο ο Τραϊανός Δέλλας όσο και ο Άκης Μάντζιος ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον οι δύο ομάδες να ξανασυναντηθούν του χρόνου…