Photos: Αποθέωση για Μάνταλο και Μπαρμπόσα στην Original Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στιγμές αποθέωσης έζησε ο κομοτηναίος άσος της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος κατά την επίσκεψή του το βράδυ στο κλαμπ της Original στην Κομοτηνή, παρέα με τον Μπαρμπόσα.

Οι δύο παίκτες της Ένωσης στάθηκαν εγγλέζοι στο ραντεβού τους με τους οπαδούς και βρέθηκαν στο… “δωματιάκι” της Κομοτηνής, περιτριγυρισμένοι από δεκάδες φίλους της Ένωσης, οι οπαδοί της οποίας έχουν ισχυρή παρουσία στην Ροδόπη και γενικά στην Θράκη.

Οι Μάνταλος και Μπαρμπόσα γνώρισαν την αποθέωση στο club της Original στην Κομοτηνή. Για περίπου μία ώρα υπέγραφαν αυτόγραφα, τραγούδησαν μαζί με τους οπαδούς συνθήματα και χάρισαν πολύ ωραίες στιγμές στους φίλους της ΑΕΚ που έχουν ξεσηκωθεί για την έλευση της ομάδας τους, ακόμα και αν χρειάζεται την Τετάρτη να αντιμετωπίσει την ομάδα της δικής τους πατρίδας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η Original Κομοτηνής είναι σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός για την εξασφάλιση και άλλων εισιτηρίων, πέραν των 200 που αρχικά είχαν δοθεί, καθώς η ζήτηση από τους φίλους της Ένωσης είναι πολύ μεγάλη.