Νίκη Ορεστιάδας επί της Λουκόιλ και θετικά δείγματα, αλλά σε άδειο γήπεδο

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Θετικά τα δείγματα που έδειξε η ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας στο πρώτο από τα δύο δυνατά παιχνίδια με την Λουκόιλ Μπουργκάς στο “Νίκος Σαμαράς”. Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα επικράτησε με 3-2 σετ και έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας σε δέκα ημέρες με τους αγώνες του Λιγκ Καπ.

Για την ακρίβεια, οι Ορεστιαδίτες κέρδισαν με 3-0 την Λουκόιλ στην κανονική διάρκεια του αγώνα – με σκληρές μάχες ειδικά στα δύο πρώτα σετ που κρίθηκαν στον πόντο. Απλά οι δύο προπονητές  συμφώνησαν να παιχτούν άλλα δύο σετ, τα οποία και κατέκτησε η Λουκόιλ μετά την φυσιολογική χαλάρωση που υπήρξε στους παίκτες του Δεληκώστα. 

Υπενθυμίζεται ότι στο τιμόνι της βουλγαρικής ομάδας οποίας βρίσκεται ο γνώριμος στο εβρίτικο κοινό Πέτιο Ντραγκίεφ. Η ομάδα ήρθε στην Ορεστιάδα μετά τη συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά «Ακρίτες 2014» που έγινε στην Αλεξανδρούπολη. Στ αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΟΟ έδειξε πολύ θετικά στοιχεία και το μόνο αρνητικό ήταν ίσως οι λιγοστές παρουσίες στο γήπεδο, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία, αν και η διοίκηση είχε επιλέξει να είναι δωρεάν η είσοδος στο παιχνίδι.

Ίσως το εργάσιμο της ημέρας επηρέασε κάπως την κατάσταση, σε κάθε περίπτωση πάντως οι φίλοι της ομάδας έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναδούν αντιμέτωπες τις δύο ομάδες στο νέο φιλικό που θα δώσουν την Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα. Και δεδομένα στο τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στην επιστροφή του ΑΟΟ στα μεγάλα σαλόνια και τους αγώνες του για το Λιγκ Καπ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την κάτοχο του τίτλου ΑΕΚ.

Τα σετ της αναμέτρησης: 25-23, 31-29, 25-19 (και τα επιπρόσθετα 18-25 και 23-25)

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Δεληκώστας): Μάαν, Δημητριάδης, Τόμσον, Ριάμπουκα, Ποτολίδης, Ριζόπουλος / Κωνσταντινίδης (λ), Δημητριάδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Βλασακίδης, Πεντίδης.
ΛΟΥΚΟΙΛ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ (Ντραγκίεφ): Ντραγκίεφ, Ζλάτεφ, Κριστόφ, Σαμουέφ, Ντιμιτρόφ/ Ιβάνοφ (λ), Νικόλοφ 1, Στάνεφ , Βέλκοφ (λ), Τότσκο.