Κόντα σε Άρη ο Στέλιος Σφακιανάκης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο Γερμανοθρεμμένος πρώην μέσος της Skoda Ξάνθη και πολλών άλλων ομάδων της Super League, με πάνω από 300 συμμετοχές και 30 γκόλ, έχει μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και φέρεται σύμφωνα με μέσα της Θεσσαλονίκης κοντά στον Άρη, οπότε θα πιθανότητα θα βρεθεί αντιμέτωπος με της ομαδες του Έβρου.

 

Ο πολύπειρος κεντρώος (αγωνίστηκε σε Καβάλα, Ολυμπιακό, Ξάνθη, ΟΦΗ, Ατρόμητο), θέλει να κλείσει την καριέρα του σε εναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Άρης και ειναι θετικός στο να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το pressaris.

Ο γεννημένος το 1976 μέσος τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό μετρώντας 66 συμμετοχές και τρία γκολ. Στην πλούσια καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα έχει αγωνιστεί σε Καβάλα, Ολυμπιακό, Ξάνθη, Ατρόμητο, ΟΦΗ ενώ έχει ένα πέρασμα και από την Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Συνολικά στη Super League έχει 311 παιχνίδια και 35 γκολ και άλλα 37 παιχνίδια στη Football League.

Ο Σφακιανάκης είναι στη Θεσσαλονίκη (είναι γεννημένος στο Χάγκεν της Γερμανίας και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα από την Καβάλα), έχει σπίτι στη πόλη και αυτό είναι ένα σημαντικό κίνητρο γι αυτόν. Ο έμπειρος μέσος υποσχέθηκε να απαντήσει μέχρι το βράδυ στους ανθρώπους του Άρη (είναι κοντά σε Δημήτρη Σιαλμα και συζητά με Μιχάλη Φραγκουλάκη, Σήφη Δασκαλάκη και Μανώλη Ζαχαράκη), αφού ζυγίσει όλα τα δεδομένα.