Ευρισκόμενη σε… κρίση ανεβαίνει η Νίκη Βόλου στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Η εντός έδρας ήττα με 4-1 από τον μέχρι πρότινος ουραγό Εργοτέλη σκόρπισε μεγάλη απογοήτευση στους φιλάθλους αλλά και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, που με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία ανεβαίνει στην Θράκη για τον αγώνα της Τετάρτης με την Skoda Ξάνθη για το Κύπελλο.

Όλοι ήλπιζαν ότι κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν είχε πόντο στη Super League μετά τα πρώτα τρία ματς, οι “κυανόλευκοι” θα κατάφερναν να πανηγυρίσουν το τρίποντο που θα αλλάζει προς το καλύτερο την ψυχολογία. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν αρνητικά. Όχι μόνο η Νίκη ηττήθηκε, αλλά το σκορ τα λέει όλα.

“Η αλλαγή προπονητή δεν είχε θετικές συνέπειες. Δεν έφταιγε μόνο ο Φλουτ για την εικόνα της Νίκης στις πρώτες αγωνιστικές. Ίσως έφταιγε και λιγότερο απ’ άλλους…”, σχολιάζει χαρακτηριστικά το http://www.magnesiasports.gr. Και προσθέτει: “Το νεανικό σύνολο που έχει χτιστεί χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας και αυτό φάνηκε στον πολύ εύκολο τρόπο με τον οποίον η Νίκη δέχθηκε τα τέσσερα γκολ στην κυριακάτικη συνάντηση από μία ομάδα που δεν είναι φόβητρο, όπως ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, αλλά τον Εργοτέλη που πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο Πανθεσσαλικό”.

Μετά την άσχημη πορεία στο ξεκίνημα και την βαριά ήττα από τον Εργοτέλη και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος με την Ξάνθη, αποφασίστηκε να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη για την Παρασκευή, εν αναμονή της υπόθεσης με τον Γιδόπουλο που θα κρίνει πολλά στο οικονομικό κομμάτι. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου καλεί τους μετόχους, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 26η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο “Ξενία Βόλου”. Παρακαλούνται οι μέτοχοι οι  οποίοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, να προσέλθουν μισή ώρα νωρίτερα, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των προσώπων».

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Τζιώρας επανήλθε στην αγωνιστική δράση κάνοντας το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν και αναμένεται να συμμετάσχει και στο ματς με την Ξάνθη. “Οι παίκτες της Νίκης δεν έχουν πολύ καιρό να σταθούν στο χαμένο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη”, όπως δήλωσε και ο Βάντεμπρουκ, καθώς “οφείλουν να συγκεντρωθούν στην επόμενη δοκιμασία, απέναντι σε μια ομάδα που θα βρουν μπροστά τους και στο πρωτάθλημα (στις 26/10 για την 8η αγωνιστική στα Πηγάδια)”.