Έρχονται εκλογές; Στα γήπεδα Στυλιανίδης και Γεροντόπουλος…

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Βρε μπας και έρχονται εκλογές και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε μπαράζ παρουσιών σημαινόντων πολιτικών παραγόντων της περιοχής μας στα γήπεδα. 

Ο φακός του ThrakiSportS εντόπισε μετά από πολύ καιρό τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη στο ΔΑΚ Κομοτηνής, να παρακολουθεί την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Πανιώνιο. Υπενθυμίζεται ότι ο Εύρης (όπως τον λένε αρκετοί φίλοι του) είχε πληρώσει ακριβά αυτήν την αγάπη του για την ομάδα της Κομοτηνής. Όχι μόνο μέσα από την περίφημη χορηγία των ΕΛΤΑ στον Πανθρακικό όταν ήταν υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, αλλά κυρίως εξαιτίας της παρουσίας του στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι του Πανθρακικού με την ΑΕΚ, την επομένη της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και ενώ ο ίδιος ήταν υπουργός Παιδείας. Άλλωστε, εξαιτίας της αγάπης του για τον Πανθρακικό, οι φήμες θέλουν την πρώτη περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή να διακόπτεται ένα υπουργικό συμβούλιο εξαιτίας του ήχου του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο είχε ξεχάσει να βάλει σε δόνηση και χτυπούσε στους ρυθμούς του ύμνου της ομάδας της Κομοτηνής: “Πανθρακικέεεε, Πανθρακικέεεε, δεν σε ξεχάσανε οι φίλοι σου ποτέεεε…”.

Πέρα όμως από τον Στυλιανίδη, το Σαββατοκύριακο εθεάθη και ο υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος – και μάλιστα όχι σε ένα αλλά σε δύο γήπεδα του Έβρου. Το Σάββατο πήγε στο Δημοτικό Στάδιο “Δημήτρης Μπακιρτζής” του Σουφλίου για να δει την εντός έδρας πρεμιέρα του τοπικού Έβρου με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Γ’ Εθνική. Βέβαια, οι κακές γλώσσες λένε ότι ήρθε για λίγο και… έφυγε, δεν κάθισε μέχρι τέλους να δει το παιχνίδι και μάλλον γλίτωσε, αν κρίνει κανείς από το 0-0. Ωστόσο 24 ώρες μετά ο φακός του ThrakiSportS εντόπισε τον Άκη Γεροντόπουλο και στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης, να βλέπει την θριαμβευτική εντός έδρας πρεμιέρα του Εθνικού απέναντι στον Άρη Ακροποτάμου. Εκεί μάλιστα μου λένε ότι έμεινε περισσότερη ώρα, αν και πάλι, δεν είναι σίγουρο ότι πρόλαβε να δει τα τρία τελευταία (από τα τέσσερα) γκολ του αγώνα, καθότι μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Δεν ξέρω πάντως εσείς τι λέτε, αλλά όταν εγώ βλέπω του πολιτικούς να σπεύδουν μαζικά στα γήπεδα, αρχίζω να ψάχνω το εκλογικό μου βιβλιάριο…