Έρχεται άμεσα στην Ξάνθη, υπογράφει και… αναλαμβάνει ο Λουτσέσκου!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Skoda με τον Ράτζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται ο Χρήστος Πανόπουλος, με τον Ρουμάνο μάλιστα να δίνει το παρών και στον αγώνα Κυπέλλου της Ξάνθης με την Νίκη Βόλου.

Για δεδομένη συμφωνία μιλάνε Ρουμανικά δημοσιεύματα, κάνοντας μάλιστα λόγο για παρουσία του στην εξέδρα στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Νίκη Βόλου, αλλά και πως  θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη!

Χαρακτηριστικά η ρουμάνικη ιστοσελίδα digisport, αφού πρώτα κάνει ένα μίνι βιογραφικό του γιού του σπουδαίου Ρουμάνου προπονητή της Σαχτάρ Μιρτσέα Λουτσέσκου, αναφέρει κάποια στοιχεία για την ομάδα της Ξάνθης αλλά και τους ξένους που αγωνίζονται σε αυτή, αλλά και στους δύο Έλληνες που πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας Παντελή Καπετάνο και Μανώλη Παπαστεριανό.

Ο 45χρονός Ράτζβαν Λουτσέσκου αναμένεται ακόμη και μέσα στην ημέρα στην πόλη της Ξάνθης για να ολοκληρώσει την συμφωνία, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει τα ηνία της Ξανθιώτικης ΠΑΕ  μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την Νίκη Βόλου.