Εκτός με Πανθρακικό οι Μπρέσεβιτς και Σοϊλέδης! Η αποστολή της ΑΕΚ στην Κομοτηνή…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Χωρίς απρόοπτα αν εξαιρέσουμε τους τραυματίες το τελευταίο διάστημα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Με τρεις συνολικά απόντες θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή η ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό την Τετάρτη (24/9). Η Ένωση ολοκλήρωσε το κύριο μέρος της προετοιμασίας της για το παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Κυπέλλου, με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα (22/9) στα Σπάτα.

Ο Δέλλας λοιπόν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπρέσεβιτς που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, του Σοϊλέδη που κρίθηκε ανέτοιμος αλλά και του Τσεβά που βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε.

Έτσι, ο «Κολοσσός» θα έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανέστη, Ντούνη Π, Ανάκογλου, Γεωργέα, Γροντή, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Σαρρή, Κολοβέτσιο, Φαγιέ, Ζόριτς, Ντακόλ, Πεταυράκη, Κορδέρο, Ρόβα, Αραβίδη, Μάνταλο, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα και Ντούνη Μ.

Όσο για το πρόγραμμα της Τρίτης (23/9) θα λάβει χώρα προπόνηση στις 12.00 το μεσημέρι στα Σπάτα και στη συνέχεια η αποστολή θα ταξιδέψει για Αλεξανδρούπολη. Τέλος, το βράδυ της ίδιας ημέρας οι Μάνταλος και Μπαρμπόσα θα παρευρεθούν σε εκδήλωση που διοργανώνει το κλαμπ της Original στην Kομοτηνή.