Δυσκολεύει ο Λουτσέσκου που βλέπει… Αραβία! Στροφή σε λύση Παράσχου;

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μπορεί τα ρουμανικά ΜΜΕ να βιάστηκαν να τον στείλουν στην Ξάνθη και τα αθηναϊκά να αναπαρήγαγαν ταχύτατα την είδηση (και μέσω αυτών και εμείς), ωστόσο ο ίδιος ο Ρατζβάν Λουτσέσκου κρατά κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας του σε δηλώσεις του σε Ρουμανικό μέσο.

Ο 45χρονος κόουτς το όνομα του οποίου κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Ρουμανία ως  μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Ξάνθης, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του φάνηκε αναποφάσιστος και χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει επαφές με την Ξάνθη, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από αραβική ομάδα.

«Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες. Θα δω αν θα αναλάβω κάποια ομάδα τώρα ή αν θα περιμένω μέχρι το χειμώνα. Έχω δεχτεί και μια πρόταση από αραβική χώρα.  Δεν αποκλείω τίποτα. Όλα είναι εμπειρίες που μας βοηθούν σαν επαγγελματίες και ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Τέτοιες δηλώσεις συνήθως γίνονται για να ανέβουν τα κασέ, αλλά τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις και διαρροές είναι επίσης γνωστό ότι δεν αρέσουν στον Χρήστο Πανόπουλο, που δεν το έχει σε πολύ να αποσύρει το όποιο ενδιαφέρον του εάν διαπιστώσει ότι γίνεται τέτοιο παιχνίδι στο όνομα της Ξάνθης.

Από πλευράς Ξάνθης δεν υπάρχει κάτι επίσημο και αντιθέτως, δεδομένης και της σιωπής, επιβεβαιώνονται ανεπίσημα οι «ματιές» στον Λουτσέσκου, χωρίς όμως – όπως διευκρινίζεται – να αποτελεί την μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.

Δεδομένου λοιπόν του απρόβλεπτου χαρακτήρα του Πανόπουλου αλλά και του γεγονότος ότι κανείς δεν γνωρίζει τι υπομονή διαθέτει για αναμονή του Ρουμάνου, που έτσι κι αλλιώς πάντως δείχνει πλέον να δυσκολεύει ως περίπτωση λόγω του κασέ του.

Έτσι,  στην Ξάνθη φέρονται να στρέφουν την προσοχή τους και προς τον έμπειρο Έλληνα προπονητή Γιώργο Παράσχο, που το ανέφερε χθες το ThrakiSportS ως ενδεχόμενο και τις τελευταίες ώρες κερδίζει πόντους στην μάχη του «εκλεκτού» του Χρήστου Πανόπουλου για τον πάγκο της Ξανθιώτικης ΠΑΕ, μετά την αποχώρηση από τον Ατρόμητο.

Αν συμβεί αυτό, θα είναι η τρίτη φορά που ο Σαλονικιός κόουτς θα κάτσει στην άκρη του πάγκου της Skoda. Ωστόσο τίποτα μην θεωρείτε δεδομένο. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει επιθυμία να κλείσει όσο πιο άμεσα ο νέος προπονητής, ώστε να προλάβει να δει αγωνιζόμενη την ομάδα σε ένα-δυο παιχνίδια μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Εθνικής Ομάδας και σε εκείνο το διάστημα να μπορέσει να γνωριστεί καλύτερα και να δουλέψει με τους παίκτες, χωρίς το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here