Χτίζει παράδοση… Δεν χάνει ποτέ ως αντίπαλός του Πανιωνίου ο Άκης Μάντζιος

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής
–  Ο Άκης Μάντζιος έχει γράψει ιστορία με την φανέλα του Πανιωνίου, αλλά ως προπονητής αφότου έφυγε από τη Νέα Σμύρνη έχει βρει το κουμπί των Νεοσμυρνιωτών, παραμένοντας αήττητος απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Το ματς της Κυριακής ήταν το τέταρτο παιχνίδι που ο Άκης Μάντζιος βρίσκει απέναντι του την ομάδα που αγάπησε τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής και η αλήθεια είναι πως τα πηγαίνει εξαιρετικά απέναντί της.

 

Ο 45χρονος τεχνικός δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Ιστορικό ως αντίπαλος προπονητής. Τέσσερις φορές έχει βρεθεί αντίπαλος του Πανιωνίου, τις τρεις με τον Πανθρακικό και άλλη μία με την Κέρκυρα, αλλά ήττα δεν έχει γνωρίσει ακόμα.

Η καλή για αυτόν και κακή για τον Πανιώνιο παράδοση  ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012 όταν ως προπονητής της Κέρκυρας, είχε καταφέρει  με γκολ του Καραλή να αποδράσει με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη.

Πέρυσι, πάλι περίπου τέτοια εποχή και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου, είχε φέρει ισοπαλία στην Αθήνα ως προπονητής του Πανθρακικού και ακολούθησαν οι δυο νίκες στην Κομοτηνή, στον περσινό δεύτερο γύρο με το επιβλητικό 4-1 και την Κυριακή που μας πέρασε.

Αναλυτικά!

20/10/12 Πανιώνιος – Κέρκυρα 0-1

15/09/13 Πανιώνιος – Πανθρακικός 1-1

26/01/14 Πανθρακικός – Πανιώνιος 4-1

21/09/14 Πανθρακικός – Πανιώνιος 1-0