Το Fair Play της χρονιάς! Ο πρώην του Πάνθραξ που αστόχησε σε κενή εστία…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Μία κίνηση που εξηγεί τον ορισμό του Fair Play έκανε o πρωην παίχτης του Πανθρακικού, Γιάννης Χλωρός, στη νίκη της Νέας Ιωνίας επί του Ηλυσιακού για τη Γ΄Εθνική. Συμπαίκτες και αντιπάλους ανάγκασε ο Γιάννης Χλωρός να τον χειροκροτήσουν, όταν στο κυριακάτικο παιχνίδι της Νέας Ιωνίας έδειξε τι σημαίνει πραγματικά το Fair Play.

O Χλωρός, που αγωνίστηκε στην ομάδα της Κομοτηνής το 2012 και κέρδισε μαζί της την άνοδο στην Super League (αλλά μετά αφέθηκε ελεύθερος), αγωνίζεται πλέον με την φανέλα της Νέας Ιωνίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στην Αθήνα. Ενώ λοιπόν η Νέα Ιωνία προηγούνταν με 1-0 του Ηλυσιακού, εκείνος βρέθηκε μόνος του σε κενή εστία, αλλά είχε προηγηθεί η σύγκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, Σηφάκη, με τον Καραχάλιο των γηπεδούχων. Όταν λοιπόν ο Χλωρός αντιλήφθηκε το πρόβλημα του συναδέλφου του και ενώ μπορούσε να σκοράρει, έστειλε την μπάλα άουτ. 

Αμέσως ο έμπειρος άσος καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, ενώ δέχτηκε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους του.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Διονύσης Λιονάκης, δήλωσε για τη συγκεκριμένη ενέργεια: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν παίκτη που ομορφαίνει την κατηγορία μας όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τον Γιάννη Χλωρό Το γιατί; Σε φάση σύγκρουσης συμπαίκτη του με τον τερματοφύλακά μας Σηφάκη, ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και ο Γιάννης, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, έριξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ! Μπράβο Γιάννη! Εύχομαι να βρει μιμητές αυτή η ενέργεια! Καλή συνέχεια Γιάννη στην καριέρα σου, να είσαι πάντα δυνατός και να συνεχίσεις να διδάσκεις ήθος σε μικρούς, αλλά και σε μεγαλύτερους».

Δείτε το βίντεο με την αξιοζήλευτη ενέργεια του Γιάννη Χλωρου μετά το 1:16:00 του αγώνα Νέα Ιωνία-Ηλυσιακός.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/wwFfEE662Ek?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]