Παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο πρώην προπονητής της Skoda Ξάνθη Γιώργος Παράσχος αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ το πρωί της Δευτέρας, πληρώνοντας το μάρμαρο της κακής έναρξης της ομάδας του Περιστεριου στο πρωτάθλημα. Έγινε ο τέταρτος προπονητής που χάνει τη δουλειά του μόλις 4 αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. O νέος προπονητής του Ατρομητου θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τον απρόσμενο αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ έφεραν την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου. Κάποιοι λένε επίσης πως τα πολλά κρούσματα απειθαρχίας, με τελευταίο αυτό του Ναπολεόνι, οδήγησαν τον Ελληνα προπονητή στην έξοδο. Γιατί στην Ελλάδα, αλλάζει πάντα ο προπονητής και όχι οι παίκτες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ατρόμητος μετέχει στον ίδιο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανθρακικό, αλλά ο μεταξύ τους αγώνας αργεί ακόμα περίπου ένα μήνα. Επίσης αργούν και οι αγώνες πρωταθλήματος με Πανθρακικό και Ξάνθη την 11η και 12η αγωνιστική αντίστοιχα.

Άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η τύχη  του κομοτηναίου άμεσου συνεργάτη του Παράσχου, του Παναγιώτη Γκουτσίδη. Μπορεί να ακολουθήσει την ίδια πορεία, ωστόσο μπορεί και να παραμείνει σαν υπηρεσιακός μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης του. Όσο για το ποιος μπορεί να είναι αυτός;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πορτογάλος Σα Πίντο, που πέρσι εργάστηκε στον ΟΦΗ και το όνομά του ακούστηκε πρόσφατα και για την Skoda Ξάνθη, είναι φαβορί για να διαδεχθεί τον Παράσχο στον πάγκο του Ατρόμητου.

Και η Ξάνθη όμως αυτή τη στιγμή είναι χωρίς προπονητή και δεδομένου ότι κανείς δεν έχει κλείσει ακόμα, ίσως μπουν σκέψεις και αρχίσουν σενάρια ότι Παράσχος και Πανόπουλος θα συνεργαστούν για τρίτη φορά, αφού σαν προπονητής θεωρείται μια δοκιμασμένη και σίγουρη λύση καθώς έχει ξαναβρεθεί στον πάγκο της ομάδας την περίοδο 2008-2009, αλλά και για κάποιους αγώνες το 2010.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:  «Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παράσχο.Ο προπονητής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ.Γιώργο Σπανό παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου με γνώμονα την εξεύρευση της λύσης που επιτάσσει το συμφέρον της ομάδας μας.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για όλα έχει προσφέρει στον Ατρόμητο! Τόσο στα πρώτα χρόνια της επιστροφής μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και τον τελευταίο 1,5 χρόνο που κράτησε με επιτυχία τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της πολύ σπουδαίας καριέρας του στα ελληνικά γήπεδα!».