Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα Έβρος Σουφλίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

– Απογοητευμένος από τη μη κατάκτηση της νίκης, μετά τη λευκή ισοπαλία του Έβρου Σουφλίου στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Γιώργος Αραμπατζής, μετά το τέλος της σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Πρώτος μίλησε μετά το παιχνίδι ο προπονητής  της Αναγέννησης Γιαννιτσών Βασίλης Ασλανίδης. “Ήταν ένα παιχνίδι με δύο καλές ομάδες. Ο Έβρος Σουφλίου είναι μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους παίκτες, σε αντίθεση με τη δική μας όπου έχουμε νέους παίκτες που δεν έχουν εμπειρία”. Όπως διευκρίνισε, “φέτος στα Γιαννιτσά επιλέξαμε έναν άλλο δρόμο με νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας για να μπορέσουμε σταδιακά να χτίσουμε μια ομάδα με μέλλον και με σταθερές βάσεις. Με τα οικονομικά πολύ δύσκολα, διαλέξαμε αυτόν τον δρόμο, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”.

Σύμφωνα με τον προπονητή της Αναγέννησης Γιαννιτσών, “στόχος μας είναι η παραμονή μας στην κατηγορία”. Όσο για το παιχνίδι του Σαββάτου, όπως είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, “νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, η ομάδα που αντιμετωπίσαμε σήμερα είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας με καλούς παίκτες  και  πιστεύω πως μπορεί  εάν δεν υπάρξουν άλλα προβλήματα, να πετύχει τους στόχους της”.

Ακολούθησε ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου Γιώργος Αραμπατζής, ο οποίος ανέλαβε όλη την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα: “Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο μου ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και αναλαμβάνω εγώ όλη την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα. Ήμασταν κακοί μέχρι το 60′, προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να αλλάξουμε την κατάσταση, χωρίς όμως να τα καταφέρουμε”.

Ωστόσο, πρόσθεσε: “Θα διαφωνήσω πάντως σε κάτι με τον συνάδελφό μου, δεν είναι έμπειρη η ομάδα μου. Είναι νεανική ομάδα! Νέοι ποδοσφαιριστές, νέο ρόστερ… Πιστεύω να είναι δίπλα μας ο κόσμος και να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια της διοίκησης, των παικτών και των προπονητών”.

Όσο για την ανώμαλη προσγείωση μετά το θριαμβευτικό 3-0 μέσα στην Δράμα επί της Δόξας, ο Γ. Αραμπατζής σχολίασε: “Για το Σουφλί το αποτέλεσμα αυτό είναι περισσότερο ψυχολογικό πισωγύρισμα παρά βαθμολογικό, αν και είναι ακόμη αρχή. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, θέλει υπομονή. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου και έχουν δικαίωμα να κάνουν μια κακή εμφάνιση”.