Μέχρι 30 ευρώ τα εισιτήρια του αγώνα του Πανθρακικού με την ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ Πανθρακικός. Οι τιμές κυμαίνονται από 10 ευρώ τα φθηνότερα μέχρι 30 ευρώ στις θέσεις vip.

 

Αναλυτικές λεπτομέρειες μέσα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. 

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος, τις παρακάτω ώρες:

Δευτέρα: 18:00 – 20:30

Τρίτη: 09:30 – 14:30 και 18:00 – 20:30

Τετάρτη: 09:30 – 13:00

Την Τετάρτη ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα) αλλά και από τα εκδοτήρια της θύρας 5 και 6..

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 15 ευρώ

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 6: 15 ευρώ

Θύρα 7 (Vip): 30 ευρώ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθρακικού θα λειτουργήσουν στις θύρες 1 και 2 τουρνικέ (ηλεκτρονικό σύστημα) για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο καθώς θα λειτουργήσει ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφάσισε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία.