Γ Εθνική: H συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Εθνικός-Άρης Ακροποτάμου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του, αλλά παράλληλα και προσγειωμένος εν όψει της συνέχειας εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη Ακροποτάμου, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκος Ουσταμπασίδης.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Εθνικού δήλωσε για το σημερινό ματς: “To πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπήμενο. Καταφέραμε να βάλουμε γκολ και να προηγηθούμε στην πρώτη μας ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε κενούς χώρους στην αντεπίθεση και πετύχαμε άλλα τρία γκολ. Με την εικόνα που είχε ο σημερινός αγώνας θα μπορούσαμε να δεχτούμε και εμείς κάποιο γκολ και να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, με νέα παιδιά και φιλοδοξίες. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τη σημερινή νίκη και να συγκεντρωθούμε από αύριο στον αγώνα του Κυπέλλου της ερχόμενης Κυριακής. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη Ακροποτάμου, που έχει μια έμπειρη και καλή ομάδα”.

Ερωτηθείς για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες ανέφερε: “To θετικό είναι ότι μπορούμε να ανοίξουμε χώρους και να κάνουμε ευκαιρίες. Η τελική προσπάθεια είναι θέμα συγκέντρωσης, συνήθειας, προπόνησης και κουλτούρας. Θα πρέπει να δουλέψουμε σ’ αυτό τον τομέα προκειμένου να τελειώνουμε σωστά τις φάσεις”.

Ο επιθετικός του Εθνικού Νίκος Γκαϊδατζής δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στον αντίπαλο. Οι δύο ήττες του Ακροποτάμου μέχρι τώρα δε λένε κάτι, αφού είναι νωρίς και το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα. Το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικός θεσμός, με άλλη σκοπιμότητα. Αν εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι, θα κερδίσουμε”.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη Ακροποτάμου απέδωσε την ήττα της ομάδας του στο ρίσκο, που πήρε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο μέσος Κώστας Καραγιαννίδης θεώρησε πλασματικό το σκορ του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Ιγνατιάδης ανέφερε: “Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη του, εύχομαι να κάνει καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική. Ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα, αλλά δεχτήκαμε γκολ από ένα ατομικό λάθος. Ρισκάραμε στο δεύτερο μέρος, ανοίξαμε χώρους και δεχτήκαμε άλλα τρία γκολ, επειδή ο Εθνικός έχει ποιότητα στην επίθεση. Παίκτες-κλειδιά για την ομάδα μας δεν έδωσαν την ποιότητα, που θέλαμε και μπλοκαρίστηκαν καλά από τον προπονητή του Εθνικού, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα πράγματα στη συνέχεια. Το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικό. Μπορεί το σημερινό σκορ να είναι βαρύ, αλλά είμαστε έμπειρη ομάδα. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας και να προκριθούμε. Στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν φαβορί. Οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων έχουν μικρύνει. Ούτε εμείς ούτε και ο Εθνικός έχουμε να φοβηθούμε κάτι από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες του ομίλου. Όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν ζημιές. Χρειάζεται ποιότητα και ομαδικότητα”.

Τέλος, ο παίκτης του Άρη Ακροποτάμου Κώστας Καραγιαννίδης είπε: “Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Πιστεύω ότι το σημερινό σκορ είναι πλασματικό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δεχτήκαμε γκολ, στη συνέχεια ρισκάραμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα βρούμε το δρόμο μας”.