Προανήγγειλε rotation με ΑΕΚ ο Μάντζιος! Δηλώσεις μετά την πρώτη νίκη…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Rotation στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ προανήγγειλε ο προπονητής του Πανθραικού Άκης Μάντζιος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ThrakiSportS μετά το τέλος του αγώνα του Πανθρακικού με τον Πανιώνιο, ο οποίος σηματοδότησε το πρώτο τρίποντο για την ομάδα της Κομοτηνής.

“Μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα”, απάντησε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης. Ωστόσο διευκρινίσει ότι τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον σύλλογο της ΑΕΚ και την ιστορία της, ωστόσο διευκρίνισε ότι πρώτος στόχος για τον Πανθρακικό είναι το πρωτάθλημα και για τον λόγο αυτό θα διαφυλαχθούν κάποιοι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής εμφανίστηκε ανακουφισμένος στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι ναι μεν η νίκη με τον Πανιώνιο ήρθε με άγχος και το οριακό 1-0, ωστόσο υπήρξε δίκαιη. «Ηταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάση θυσία, για να κάνουμε την πρώτη νίκη και να ανέβουμε ψυχολογικά. Υπήρχε άγχος και φάνηκε στο τελευταίο τέταρτο, που κοιτάξαμε την άμυνά μας κι όχι να βάλουμε γκολ. Ήμασταν όμως καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια» δήλωσε αρχικά ο Άκης Μάντζιος.

Σε άλλη ερώτηση του ThrakiSportS για το γεγονός ότι για ακόμα ένα παιχνίδι ο Πανθρακικός εμφανίστηκε ανεβασμένος στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άκης Μάντζιος σχολίασε ότι αυτό δεν έχει να κάνει με ζήτημα τακτικής αλλά περισσότερο με ψυχολογία. Για ακόμα μια φορά πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια, ενώ δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα και ο προπονητής του Πανιωνίου, παραδεχόμενος την ανωτερότητα του Πανθρακικού.