Πέρασαν τα τεστ ενώπιον του Ντάλας Τοπούζης και Κουρομπίλια! Τρίτη ευκαιρία σε Τονίδη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Με άνεση πέρασε το τεστ ο κομοτηναίος διαιτητής Super League Γιάννης Τοπούζης το Σάββατο το πρωί στο Σχηματάρι και λογικά από την επόμενη κιόλας αγωνιστική θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά το ψυγείο στο οποίο είχε βρεθεί μετά την αποτυχία του στα πρώτα τεστ.

Συνολικά 90 ήταν οι διαιτητές όλων των κατηγοριών που δεν είχαν περάσει τα τεστ του Αυγούστου και στο Σχηματάρι, παρουσία του Χιού Ντάλλας και των υπολοιπων μελών της ΚΕΔ εμφανίστηκαν οι 60. Οι υπόλοιποι δεν πήγαν είτε γιατί είναι τραυματίες, είτε γιατί ορισμένοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση, σύμφωνα με όσα γράφει το εξειδικευμένο site diaititis.gr.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι δυο διαιτητές της Super League, ο κομοτηναίος Γιάννης Τοπούζζης και ο Γιάννης Κάμπαξης πέρασαν με άνεση του τεστ και τα 24 εκατοπενηντάρια που είχε απαιτήσει ο σκοτσέζος αρχιδιατητής, δείγμα ότι έχουν φυσική κατάσταση και καθαρά λόγω συγκυριών δεν τα είχαν καταφέρει την πρώτη φορά.

Επίσης, άνετα τα πέρασε και η διεθνής βοηθός Χρύσα Κουρομπίλια καθώς επίσης από τους διαιτητές της Football League οι Σίμος Κοσικίδης και Φωτης Φωτιάδης από την Καστοριά που είχαν τα μέτρα και έφτασαν εύκολα στο φινάλε αλλα και η Θάλεια Μήτση. Αντιθετα δεν επιασαν τα 24 που είχε βάλει ως όριο ο Ντάλλας 23 διαιτητές και βοηθοί Football league και Γ’ Εθνικής, ανάμεσά τους και ο Εβρίτης Δημήτρης Τονίδης…