LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου

Μεταδίδει από το Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” ο Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου για την 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Λεωνίδας Κάλφας βρίσκεται στο Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης και μεταδίδει, ενώ ο Κώστας Καραγιάννης από την Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει τι γίνεται σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια…

Καλησπέρα! Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του για αγώνα εθνικού πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια! Οπότε εξορισμού πρόκειται για ιστορική ημερομηνία και ιστορικό αγώνα.

Ωρα 16:03  Αντίπαλος της ομάδας του Νίκου Ουσταμπασίδη είναι ο Άρης Ακροποτάμου. Ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες αλλά στην πρεμιέρα προσγειώθηκε απότομα, μετά την ήττα από την Θύελλα Φιλώτα μέσα στην Καβάλα. 

Ωρα 16:05  Αντιθέτως ο Εθνικός ξεκίνησε με εκτός έδρας ισοπαλία στους Αμπελόκηπους, άρα θετικό αποτέλεσμα, σε αυτόν τον μαραθώνιο του πρώτου ομίλου που θυμίζει περισσότερο Super League παρά Γ’ Εθνική.

Ωρα 16:08  Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:30):  Καμπανιακός – Άρης Θεσσαλονίκης, Καστοριά – Εθνικός Αγιονερίου, Ορφέας Ελευθερούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καβάλα – Δόξα Δράμας, Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας.

Ωρα 16:11  Υπενθυμίζεται ότι χθες σε ένα κακό παιχνίδι, άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής με τον Έβρο Σουφλίου να υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα, 0-0. Θυμηθείτε το live αυτού του αγώνα ΕΔΩ.

Ωρα 16:15  Στην Αλεξανδρούπολη αρκετά μεγάλη η προσέλευση, άλλωστε ο κόσμος δίψαγε για αυτήν την στιγμή

Ωρα 16:19  Η ενδεκάδα του Εθνικού: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Ελληνίδης, Γκαϊτατζής, Φλώρος και Αγγελακάκης.

Ωρα 16:23  Η ενδεκάδα για τον Ακροπόταμο: Κωνσταντάκος, Καμπερίδης, Προβατίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης, Πτηνόπουλος, Καραγιαννίδης, Δουμπλατζης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης

Ωρα 16:25  Διαιτητης του αγώνα είναι ο Κουναλάκης της Ξάνθης με βοηθούς τους Καμπούρη Σερρών και Δημητριάδη Θράκης.

Ωρα 16:27  Επίσημη είσοδος των δύο ομάδων

Ωρα 16:29  Θα έχουμε ενημέρωση για αυτό το ματς αλλά και για όλα τα υπόλοιπα της Γ’ Εθνικής μέσα από αυτήν την ανάρτηση, για αυτό κάντε συχνές ανανεώσεις (πατήστε το F5 δηλαδή), γιατί η σελίδα δεν ανανεώνεται αυτόματα

Ωρα 16:31  Εναρξη του αγώνα στο Φώτης Κοσκάς αλλά και στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 16:40  Τίποτα το ιδιαίτερο στην Αλεξανδρούπολη μέχρι στιγμής, αλλά αξιοσημείωτη η παρουσία του κόσμου που ξεπερνά τα 600 άτομα και θυμίζει εποχές ΠΑΕ Θράκης

Ωρα 16:44  Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 11 με σου του Φλώρου, ο Κωνσταντάκος έστειλε την μπάλα σε κόρνερ  

Ωρα 16:48  Στις Σέρρες το πρώτο γκολ της αγωνιστικής, είναι για τους φιλοξενούμενους. Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας 0-1

Ωρα 16:53  Στο Καυταντζόγλειο γκολ για τον Καμπανιακό με πέναλτι που είχε ως αποτέλεσμα και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Άρη. Καμπανιακός – Άρης Θεσσαλονίκης 1-0

Ωρα 16:54  Ευκαιρία για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο 20ο λεπτόμε τον Ελληνίδη να πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Ωρα 16:59  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Το πρώτο του στην Γ’ Εθνική. Ο Αγγελακάκη σκόρερ, μετά από σέντρα του Κατρανίτσα, ανοίγει το σκορ μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού και πανηγυρισμών. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου 1-0.

Ωρα 17:02  Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Ακριβώς στο 30′ ο Τορομανίδης ποάνει το σουτ για τον Εθνικό, η μπάλα λίγο άουτ.

Ωρα 17:10  Μόνο σε αυτά τα τρία παιχνίδια που έχουμε αναφέρει υπάρχει σκορ μέχρι στιγμής. Στα άλλα είτε είμαστε στο 0-0 είτε δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση

Ωρα 17:15  Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός ισοφαρίζει. Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας 1-1

Ωρα 17:18  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Φώτης Κοσμάς. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αρης Ακροποτάμου 1-0

Ωρα 17:25  Στα άλλα αποτελέσματα σκορ έχουμε μέχρι στιγμής στα ματς Καμπανιακός – Άρης 1-0, Ορφέας Ελευθερούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0 και Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας 1-1. Καστοριά – Εθνικός Αγιονερίου, Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Καβάλα – Δόξα Δράμας είναι στο 0-0.

Ωεα 17:35  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα παιχνίδια

Ωρα 17:40 Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη. Πάλι με πέναλτι δεύτερο γκολ για την ομάδα της Χαλάστρας και Καμπανιακός – Άρης 2-0.

Ωρα 17:45  Σημαντική ευκαιρία για τον Εθνικό να διπλασιάσει τα τέρματά του. Αντεπίθεση για τους Εβρίτες με τον Αγγελακάκη στο 53′ να πασάρει στον Γλώρο που μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα άουτ.

Ωρα 17:53  Πλησιάζουμε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και τα αποτελέσματα παραμένουν ως έχουν – μάλλον ευνοϊκά για τις ομάδες της Θράκης

Ωρα 17:55  Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο το τελευταίο τέταρτο στην Αλεξανδρούπολη, μένουν άλλα 20 λεπτά για το τέλος του αγώνα στο Φώτης Κοσμάς

Ωρα 18:02  Τρεις μαζεμένες ευκαιρίες για τον Εθνικό. Στο 63 σέντρα σουτ από τον Γκαϊτατζή, η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρο. Στο 64 σουτ Αγγελακάκη, αποκρούει ο γκολκίπερ τοπυ Άρη. Στο 66′ σουτ του Αγγελακάκη, ο τερματοφύλακας διώχνει σε κόρνερ.

Ωρα 18:08  Στα άλλα ματς, δυο μαζεμένα γκολ βάζει η Καβάλα και κερδίζει με 2-1 την Δόξα Δράμας στο τοπικό ντέρμπι. Ο Πανσερραϊκός ανατρέπει την εις βάρος του κατάσταση και κερδίζει 2-1 τον Απόλλωνα Αρναίας.

Ωρα 18:10  Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Εκπληκτικό βολέ από τον Φυσέκη, η μπάλα στην άλλη άκρη, στον Αγγελακάκη, ο οποίος απέναντι από τον τερματοφύλακα στέλνει την μπάλα άουτ.

Ωρα 18:11  Ανοίγει το σκορ και στον αγώνα Θύελλας Φιλώτα – Βυζάντιου Κοκκινοχώματος για τους φιλοξενούμενους αν και αγωνιζονται με παίκτη λιγότερο. Θύελλα Φιλώτα – Κοκκινόχωμα 0-1

Ωρα 18:15  Πλησιάζουμε προς το τέλος των παιχνιδιών, παραμένουν ως ξέρουμε όλα τα αποτελέσματα. Μονόλογος για τον Εθνικό αλλά σε εύθραυστο το σκορ.

Ωρα 18:22  Γκοοοοολ ο Εθνικός. Ο Θεοδωράκης σκόρερ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Καμπιώτης. Εθνικός – Αρης Ακροποτάμου 2-0

Ωρα 18:25  Τέλος αγώνα στην Θεσσαλονίκη με τρίτο γκολ για τον Καμπανιακό. Καμπανιακός – Άρης 3-1. Τέλειωσε και το ματς στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό να βάζει και τρίτο γκολ στο τέλος.

Ωρα 19:29  Γκοοοοοολ ο Εθνικός. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαμούτ που μόλις πριν τέσσερις μέρες προστέθηκε στο ρόστερ γράφει το Εθνικός – Αρης Ακροποτάμου 3-0

Ωρα 18:30  Τέλος και στην Καβάλα, νίκη με 2-0 για την τοπική ομάδα επί της Δόξας Δράμας. Τελείωσε το ματς και στην Καστοριά, 0-0 με Αγιονέρι.

Ωρα 18:31  Γκοοοοοοοολ με την λήξη του αγώνα για τον Εθνικό! Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά την σέντρα από το προηγούμενο γκολ, ο Αγγελακάκης πήρε την πάσα από τον θεοδδωράκη και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αμέσως μετά σφύριγμα της λήξης. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου 4-0.

Ωρα 18:40  Πάμε στα τελικά αποτελέσματα, όπως τα έχουμε συγκεντρώσεις μέχρι στιγμής:  Καμπανιακός – Άρης Θεσσαλονίκης 3-0, Καστοριά – Εθνικός Αγιονερίου 0-0, Ορφέας Ελευθερούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0, Καβάλα – Δόξα Δράμας 2-0, Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1, Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας 3-1. Και αναφορικά με τις ομάδες μας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου 4-0 και από χθες Έβρος Σουφλίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0.