Η απόκρουση του πέναλτι δεν έφτανε… Ήττα για τη Κ20 του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Την ήττα γνώρισε η Κ20 του Πανθρακικού από την αντίστοιχη του Πανιωνίου με 0-1, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου. για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ20 της Super League. Έχασε και πέναλτι ο πολύς δυνατός και φέτος Πανιώνιος, που απέκρουσε πολύ όμορφα ο τερματοφύλακας από το Σουφλί του Πανθρακικού Θυμιανίδης (φωτο).

Παρουσία 200 περίπου φίλων του στο γήπεδο του Ν. Σιδηροχωρίου, ο Πανθρακικός στον τέταρτο αγώνα του ηττήθηκε για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και πρώτη σε εντός έδρας αγώνα του από τον πολύ καλό Πανιώνιο με 0-1 και έμεινε στους τέσσερις βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 2 ήττες).

Στο πρώτο ημίχρονο, στο 10′ λεπτο ο Γιοματάρης εκτέλεσε πέναλτι, αλλο ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού Φιμιανίδης απέκρουσε πολύ έξυπνα. ο πανθρακικός απάντησε με δυο ευκαιρές στο 26′ και το 34′ αλλά τα σουτ τον Χελιδώνη, Λίτσκα αντίστοιχα, δεν βρήκαν το στόχο τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθρακικός μπήκε δυνατα, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λίτσκα στο 55′, αλλα δυστυχώς το σκορ το άνοιξε ο Πανιώνιος με τον Αρώνη στο 63′ με κεφαλιά, όαν δέχτηκε ωράια σέντρα από τον Νταγκαρά. Στο 77′ δυσκόλεψε το παιχνίδι για τον Πανθρακικό, όταν αποβλήθηκε ο Λίτσκας γιατί απώθησε αντίπαλο παίχτη. Στο 88′ χάθηκε η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό να ισοφαρίσει όταν ο Φραγκουλης σε σουτ βολίδα που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα στη γωνία αλλα ο Αστρας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος από το σύνδεσμο του Έβρου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Θυμιανίδης, Κουτσοκανίδης, Ψάλτης, Φραγκούλης, Λίτσκας, Παπαρούνας (80′ Μόσχος), Χελιδώνης (65′ Μαλαδένης), Γκουτσίδης (72′ Καπετάνος), Πόπτσης, Μουζασβίλι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστρας, Αλεξανδρόπουλος, Ρόπας (46′ Παναγιωτόπουλος), Γιαλαμίδης, Καλύβας, Πηνιώτης, Αρώνης, Γκούμας, Γιοματάρης, Πρέντι, Νταγκαράς (85′ Φερεντίνος)