Αγώνας Εθνικού για εθνικό πρωτάθλημα στο Φ. Κοσμάς μετά από 1/4 του αιώνα!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Μετά το άνοστο 0-0 του Έβρου Σουφλίου με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που προσγείωσε κάπως απότομα τις φιλοδοξίες των ανθρώπων της θρακιώτικης ομάδας μετά την εκτός έδρας τριάρα επί της Δόξας στην Δράμα, σερβίρεται το απόγευμα της Κυριακής το κυρίως πιάτο της δεύτερης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι αναμφισβήτητα που ξεχωρίζει και ενδιαφέρει τους θρακιώτες φιλάθλους είναι ο αγώνας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Άρη Ακροποτάμου στο “Φώτης Κοσμάς”, που σηματοδοτεί την επιστροφή της ιστορικής ομάδας του Έβρου μπροστά στον κόσμο της για αγώνα εθνικού πρωταθλήματος μετά από δυόμισι δεκαετίες.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, επιθυμεί να πετύχει την πρώτη της νίκη, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ο Άρης Ακροποτάμου ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα από την Θύελλα Φιλώτα στην Καβάλα και καίγεται με το καλημέρα για τους βαθμούς.

Διαιτητης του αγώνα είναι ο Κουναλάκης της Ξάνθης με βοηθούς τους Καμπούρη Σερρών και Δημητριάδη Θράκης.

 Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:30 το απόγευμα και μεταδίδεται ζωντανά από το ThrakiSportS. Παράλληλα θα υπάρχει ενημέρωση και για τα άλλα παιχνίδια του πρώτου ομίλου.

Την ίδια ώρα θα διεξάγονται και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Καμπανιακός – Άρης, Καστοριά – Εθνικός Αγιονερίου, Ορφέας Ελευθερούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καβάλα – Δόξα Δράμας, Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας.