Άφησε την ομάδα του στον Έβρο και πήγε να συναντήσει το Νίκο Γκάλη

Γράφει ο Κώστας Καραγιάννης

– Μπορεί η Lucoil Μπουργκάς να αγωνίστηκε, για το τουρνουά “Ακρίτες 2014” στην Αλεξανδρούπολη και να ανεβαίνει στην Ορεστιάδα για άλλα δύο φιλικά, ωστόσο ο ιδιοκτήτης και χορηγός της ομάδας δε βρέθηκε στον Έβρο για να παρακολουθήσει την ομάδα του, αλλά έσπευσε Θεσσαλονίκη να συναντήσει… το Νίκο Γκάλη.

Ο πολυεκατομμυριούχος πρόεδρος της εταιρείας πετρελαίου Lucoil (2η μεγαλύτερη στη Ρωσία), Βαλεντίν Ζλάτεφ, της μεγαλύτερης εταιρείας στη Βουλγαρία, που έχει έδρα στο Μπουργκάς, βρέθηκε το Σάββατο στο «Nick Galis Hall», λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα του Αρη με την Μπάνβιτ (66-48). Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, στον συγκεκριμένο άνθρωπο έχει κάνει κρούση η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για συνεργασία με τη μορφή χορηγίας. Όπως αναμενόταν, μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τη Μπάνβιτ και για αρκετή ώρα συζήτησε μαζί του ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης και φυσικά ο Νίκος Γκάλης.

Η εταιρεία Lucoil τα τελευταια χρόνια έχει επενδύσει τεράστια κεφάλαια και στο μπάσκετ, αφού για χρόνια είναι ο βασικός χορηγός της πρωταθλήτριας Ακαντέμικ. Ο εκατομμυριούχος Βούλγαρος επιχειρηματίας έχει σπίτι στη Χαλκιδική, περνάει το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του σε αυτό. Προσκλήθηκε στο Nick Galis Cup με προτροπή του πατέρα του Σάσα Βεζένκοφ, με τον οποίον διατηρεί άριστες σχέσεις, αφού ήταν τεχνικός διευθυντής και προπονητής της Lucoil Ακαντέμικ.