Video: Οι δύο Θρακιώτες που έφεραν γούρι στον Αστέρα στην Πόλη

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

– Δύο άνθρωποι που εργάζονταν για πολλά χρόνια στον Πανθρακικό, ο Τζαφέρ Ισμαήλ και ο Ηλίας Λεου, έκαναν οδικώς το ταξίδι Κομοτηνή – Κωνσταντινούπολη για να βρεθούν στο πλάι του Αστέρα στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή σε ομίλους του Europa League.

Όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS από την Πέμπτη, ο Ηλίας ήταν μέχρι πρότινος φροντιστής της ΠΑΕ Πανθρακικός και ο Τζαφέρ για πολλά χρόνια μασέρ της ομάδας, αλλά και οδηγός στην ΠΑΕ Πανθρακικός. Τα ονόματά τους παραμένουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανθρακικού ως μέλη του προσωπικού του ποδοσφαιρικού τμήματος, αν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνεργάζονται πλέον με την ομάδα της Κομοτηνής.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι με τον Χουάν Μουνάφο, από την περίοδο που ο νυν παίκτης του Αστέρα Τρίπολης φορούσε τη φανέλα του Πανθρακικού και, με τη συγκυρία της αναμέτρησης της αρκαδικής ομάδας στη γειτονική Κωνσταντινούπολη με την Μπεσίκτας, δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το ταξίδι αυτό και να εκτελέσουν χρέη… μεταφραστών της ελληνικής ομάδας, συνεισφέροντας στην προσπάθειά της.

Αμφότεροι, μιλώντας στην web camera του arcadiasports (o Ηλίας Λέου φορώντας μάλιστα την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής λόγω Μουνάφο αλλά και Πάρα) και θέλησαν να θυμίσουν πως στην Ευρώπη δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός της στήριξης σε μία ελληνική ομάδα. Μάλιστα,  από την πρώτη στιγμή έκαναν ξεκάθαρο πως “Τώρα μόνο Αστέρας παιδιά”!

Αλλωστε, όπως δήλωσαν και οι ίδιοι υπάρχουν πολλά κοινά. Ζησόπουλος, Μουνάφο, Λαδάκης, Δερμιτζάκης και άλλοι που έκαναν το ταξίδι Αρκαδία-Θράκη και αντίστροφα, έρχονται ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους δύο συλλόγους που τους χωρίζουν χιλιόμετρα και μόνο. Δείτε τα βίντεο…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/8rsC1euRrfI?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen], [iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/ndMXIQ6mP58?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen], [iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/3VYOQpO7AaQ?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]