Η συνέντευξη Τύπου μετά την πρώτη νίκη της Ξάνθης στο πρωτάθλημα

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ξάνθη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας λόγω αλλαγή προπονητή αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Τάσος Σιδερίδης, που αποτελεί μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας και εμφανίστηκε στην αίθουσα για τις καθιερωμένες δηλώσεις στον Τύπο.

“Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας, καθώς είχαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με την αλλαγή προπονητή. Μαζί με τους κ.κ. Νεντίδη, Μαλαδένη προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε αποφασιστικότητα και φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Είχαμε άγχος στην αναμέτρηση, στο πρώτο μέρος ελέγχαμε τη ροή του αγώνα χωρίς, όμως, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά και χωρίς να απειληθούμε. Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Λεβαδειακός πήρε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά υπήρξαν για μας οι φάσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι.
Ο Κυριακίδης μας κράτησε σε δύο φάσεις στο τέλος του αγώνα. Ήταν μία σημαντική νίκη και κοιτάζουμε μπροστά. Οι βαθμοί μας δίνουν ώθηση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βγάλουμε ποιότητα και ταχύτητα στο γήπεδο και να δει και ο κόσμος καλύτερο ποδόσφαιρο”.