Νίκη θέλουν Kαρυπίδης και Σιδερίδης για τη Ξάνθη

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έκαναν ο γυμναστής της ομάδας, Τάσος Σιδερίδης, αλλά και ο στόπερ της ομάδας Χρήστος Καρυπίδης.

Στο ποιος από την Ξάνθη και τον Λεβαδειακό θα θέλει περισσότερο το ματς στάθηκε ο Τάσος Σιδερίδης, μιλώντας στην κάμερα του novasports. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες μετά την αλλαγή προπονητή. Θα κοιτάξουμε την ψυχολογία. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και έδειξε θετικά στοιχεία στο τελευταίο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε βέβαια να δουλέψουμε στις αδυναμίες. Κάθε αλλαγή προπονητή παίζει κάποιο ρόλο. Εμείς δεν θα αλλάξουμε κάτι στον τρόπο που δουλεύαμε μέχρι τώρα και πιστεύουμε πως ο χρόνος θα μας δικαιώσει όλους. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι το ποιος θα δείξει περισσότερο πως θέλει το ματς. Αυτός που θα πάει πρώτος στη μπάλα, αυτός που θα έχει το μεγαλύτερο πάθος. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε γιατί αν το καταφέρουμε αυτό θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Το αν θα δείξουμε περισσότερο πάθος ή θέληση είναι θέμα των παικτών, ποιος θα βγάλει περισσότερο εγωισμό, κάτι που ισχύει και για τους παίκτες του Λεβαδειακού φυσικά».

Να βγάλει το πραγματικό της πρόσωπο απέναντι στον Λεβαδειακό  δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Χρήστος Καρυπίδης. Αναλυτικά: «Δυστυχώς δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε μέχρι τώρα. Έχουμε ένα ματς με τον Λεβαδειακό κα θα παίξουμε για τη νίκη στην έδρα μας. Εύκολος αντίπαλος δεν υπάρχει όπως εξελίσσεται και θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Λεβαδειακός είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι η δική μας ομάδα. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε νομίζω πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η απομάκρυνση του κου Τσιώλη είναι ένα θέμα του προπονητή και της διοίκησης. Κάνουμε καινούριο ξεκίνημα και αυτό που σκεφτόμαστε είναι το ματς του Σαββάτου και τίποτα άλλο. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Θέλουμε να βγάλουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, το καλό της Ξάνθης. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς».