Η ατζέντα του θρακιώτη φιλάθλου για το Σαββατοκύριακο (20-21/9)

Γράφει ο Ατζέντης

–  Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου και όπως κάθε εβδομάδα, το ThrakiSportS έχει ετοιμάσει την ατζέντα ώστε να είστε ενημερωμένοι για όλα τα δρώμενα. Ξεχωρίζουν ασφαλώς οι αγώνες για τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, με όλες τις ομάδες της Θράκης να αγωνίζονται εντός έδρας.

 

Η Ξάνθη παίζει με τον Λεβαδειακό στις 4.00 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πανιώνιο στις 6.15 το απόγευμα της Κυριακής. Επίσης, ο Έβρος Σουφλίου παίζει με την Αναγέννηση Γιαννιτσών το Σάββατο στις 4.30μμ και ίδια ώρα την Κυριακή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα υποδεχθεί τον Άρη Ακροποτάμου.

Συνεχίζεται επίσης το διεθνές τουρνουά βόλεϊ που διοργανώνει ο Εθνικός με συμμετοχές ΠΑΟΚ, Γαλατάσαράι και Λουκόιλ, ενώ έχουμε πλούσια δράση και στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Στο ποδόσφαιρο, ξεκινά η Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Στην ΕΠΣ Ξάνθης αναβλήθηκε η εκεί Α Κατηγορία και κάποια ματς της Β’, αλλά έχουμε πρεμιέρα σε Β1 και Β2. Αγώνες κυπέλλου έχουν προγραμματιστεί στην ΕΠΣ Έβρου, ενώ ξεκινούν και τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για παίδες και εφήβους.

Δείτε αναλυτικά ανά μέΡα όσα τα ραντεβού που οφείλουν να ξέρουν οι Θρακιώτες φίλαθλοι αλλά και τις τέσσερις μεταδόσεις του ThrakiSportS…

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ