Εξάρα η Κ17 του Πανθρακικού επί της Νίκης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Εντυπωσιακή εμφάνιση, από την ομάδα Κ17 του Πανθρακικού, η οποία διέλυσε με 6-1 τη Νίκη Βόλου, στο Δημοτικό γήπεδο της Μεσούνης, με τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεμενετζή να δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία στο πρώτο τους φετινό εντός έδρας παιχνίδι, μία εβδομάδα μετά την ήτα της πρεμιέρας από την περσινή πρωταθλήτρια Skoda Ξάνθη. Αξιοσημείωτο του αγώνα είναι ότι η ομάδα της Κ17, απέκτησε επιτέλους στέγη μετά από χρόνια, το γήπεδο της Μεσούνης , το οποίο παραχωρήθηκε για κάποια χρόνια στην ομάδα και εκσυγχρονίστηκε σημαντικά, ώστε να μπορούν τα ταλέντα της ομάδας να έχουν όλες τις ανέσες που τους αρμόζει.

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό, με τον Σταφυλά με ωραία κεφαλιά. Στο 25′ έκανε το 2-0 ο Βελή Χακάν, επίσης με κεφαλιά. Η Νίκη Βόλου μείωσε το σκορ σε 2-1, χάρη στο τέρμα του Ματθαίου στο 25’. Ο  Πανθρακικός όμως σημείωσε άλλα δύο τέρματα, με τους Κοσμίδη και Σαραντίδη, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεχώρισε ο Σαραντίδης, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, αφού σκόραρε άλλα δύο γκολ, μέσα σε δύο λεπτά, στο 69’ και στο 83’, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 6-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα, που δεν είχε και ιδιαίτερες δυσκολίες, ο  Χρήστος Δρούζας με βοηθούς τους Αργύρη Σαμουρκασίδη και Μάριο Γκιόση, όλοι της ΕΠΣ Θράκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Γεμενετζής): Τζελέπης, Σαββάκης (72’ Χασάν Νέριτς), Τζατζανάς (72’ Μούζας), Δαλής, Οξύνογλου (55’ Σαληόγλου), Βελή Χακάν, Σταφυλάς (80’ Ξενοδοχίδης), Κυριαλάνης, Σαραντίδης, Κατσαρός, Κοσμίδης (62’ Τσιριγώτης).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Τάκης Τσόγκας): Τσιώτρας, Τσέργας, Δαμάσκος, Νινιζόπουλος (78’ Ευθιμιόπουλος), Πλαστάρας, Βουράκης, Ματθαίου, Ράκης (64’ Πολύζος), Γκλαβίνης (80’ Κελεσίδης), Δήμας (46’ Πρέντζας), Λαρίσης (76’ Δώσσας).