«Μπάχαλο» με τα γήπεδα! Πήραν άδεια τρεις Δήμοι, όχι η Ξάνθη! Νέες αναβολές

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τι και αν έχει δοθεί παράταση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού  για τα γήπεδα και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων σε αυτά. Η άδεια τέλεσης αγώνων για κάθε δήμο ξεχωριστά φαίνεται πως δημιουργεί νέα προβλήματα σε αρκετούς δήμους ανά την χώρα, και μέσα σε αυτούς και ο Δήμος Ξάνθης.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω της σελίδας της Διαύγειας η άδεια τέλεσης των ποδοσφαιρικών αγώνων σε όλα τα γήπεδα στους Δήμους Τοπείρου, Αβδήρων και Μύκης αλλά όχι του… Δήμου Ξάνθης που ακόμη δεν έχει φροντίσει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των γηπέδων και η χορήγηση άδειας αγώνων!!!

Και έτσι όπως γνωστοποιήθηκε και από την ΕΠΣ Ξάνθης θα υπάρξουν αναβολές σε συγκεκριμένα παιχνίδια ομάδων της Β’ κατηγορίας που οι γηπεδούχοι ανήκουν στον Δήμο Ξάνθης.  Πάλι καλά δηλαδή που η Α’ είχε αναβληθεί λόγω του παιχνιδιού της Skoda καθώς τότε το πρόβλημα θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Χαρακτηριστικά αναβάλλονται τα παιχνίδια, για τον Β’1 όμιλο: Δόξα Σταυρούπολης – Μέλισσα, Απόλλων Ξάνθη – ΠΑΣ Φιλίων, Ατρόμητος Χρύσας – ΑΕ Ξάνθης, Ρεμβιακός – Σήμαντρα Σπορ. Και για τον Β’2 όμιλο αναβάλλονται τα παιχνίδια:   Εθνικός Κιμμερίων – Δόξα Μυρωδάτου και Αναγέννηση Π. Χρύσας – Νέστος Κύρνου.

Πάντως όπως ξεκαθαρίζεται υπάρχει αισιοδοξία πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα λυθεί και το πρόβλημα στον Δήμο Ξάνθης και θα γίνουν κανονικά τα όλα παιχνίδια σε Α’ και Β’ και δεν θα έχουμε συνεχώς τον μπούσουλα με αναβολές αγώνων.