Η φημολογία συνεχίζεται για Ξάνθη…

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Ενώ ο Νίκος Νεντίδης συνεχίζει την προετοιμασία την Skoda Ξάνθη για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, η φημολογία καλά κρατεί… επόμενο όνομα ο πορτογάλος Σα Πίντο!

Έτσι μετά το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη που ακούστηκε πρώτο, χθές του Γιώργου Γεωργιάδη, σήμερα βγήκε στην επιφάνεια από κρητικά μέσα, το όνομα του πορτογάλου πρωην προπονητή της Σπόρτιγκ Λισαβώνας και του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η πεποίθηση στη διοίκηση της ομάδας πως πρέπει να εντοπιστεί ένας ξένος προπονητής, που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα κι έχει δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Σα Πίντο ήταν ένας από τους πετυχημένους τεχνικούς που προτάθηκαν και δεν πέρασε καθόλου αδιάφορος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Πορτογάλος τεχνικός που είχε μία αρκετά καλή σεζόν πέρυσι στον ΟΦΗ, βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Ξάνθης, που έχει αναζητήσει κάποιες πληροφορίες και έχει κάνει ήδη μία πρώτη κρούση. Ο Σα Πίντο είναι πολύ θετικός στο να αναλάβει την ομάδα της Ξάνθης και περιμένει την κλήση του Χρήστου Πανόπουλου για να πιάσει δουλειά, αν και το κασέ του είναι αρκετά υψηλό.