Ετοιμάζεται η ΑΕΚ για τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Καθώς η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League αναβλήθηκε επ’ αόριστον, πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει το βλέμμα της στο ματς της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο. Στον Πανθρακικό ωστόσο θα κοιτάξουν το παιχνίδι αυτό από τη Δευτέρα αφού προηγείται το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Aισιοδοξία για Τζάνη, Λαδάκη στους Θρακιώτες.

Μετά το φιλικό με την Λάρισα που έληξε 1-1, ο Τραϊανός Δέλλας υπολόγιζε πως θα προετοιμάσει την ΑΕΚ για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League αλλά τα πλάνα του άλλαξαν άρδην ύστερα από την επ’ αόριστον αναβολή της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής. Συνεπώς ο «Κολοσσός» έχει πλέον στρέψει το βλέμμα του στη διοργάνωση του Κυπέλου και τη φάση των ομίλων η αυλαία της οποίας ανοίγει για τους «κιτρινόμαυρους» την Τετάρτη (24/9) απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Σε αντίθεση με το φιλικό στη Λάρισα, θα συμπεριλάβει στα πλάνα του όλους τους παίκτες του, καθώς για το ματς της Τετάρτης (17/9) είχε αφήσει εκτός αποστολής για ξεκούραση τους Ανέστη, Ανάκογλου, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Πλατέλλα, Μάνταλο, Μπαρμπόσα και Αραβίδη. Απόντες για το ματς του κυπέλλου θα είναι ο Μπρέσεβιτς, καθώς και ο Σοϊλέδης που μπαίνει σταδιακά μετά τον τραυματισμό του.

Στο στρατόπεδο του Πανθρακικού, αναζητούν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Κομοτηνή. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρά την καλή εικόνα που είχε στα φιλικά, έχει μπει μέτρια στη νέα σεζόν και ψάχνει τα πατήματά της. Παράλληλα, στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Πανθρακικού περιμένει να δει την κατάσταση του Χρήστου Τζάνη και του Αντώνη Λαδάκη, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες είναι τραυματίες και προπονούνται ατομικά. Το ιατρικό τιμ του Πανθρακικού, αισιοδοξεί πως αμφότεροι θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της ομάδας της Νέας Σμύρνης και δεν προκύπτει ανησυχία για τη συμμετοχή τους.