Δεν πουλάει ο Χρηστοβασίλης… της Benjamin Moore!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση έβαλε τέλος στις φήμες και στα σενάρια που κυκλοφόρησαν αναφορικά με σκέψεις και επαφές του Γιώργου Χριστοβασίλ, ιδιοκτήτη του ΠΑΣ αλλά και της Benjamin Moore (εργοστάσιο παραγωγής στη Κομοτηνή)  για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα περί σκέψεων ή συζητήσεων του προέδρου κου Γιώργου Χριστοβασίλη, για την πώληση της ομάδας».

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θυμίζουμε είναι ο ιδιοκτήτης της Benjamin Moore που έχει το εργοστάσιο της στη Βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής.  Είναι μηχανικός από το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης (Αμερική) λαμβάνοντας πτυχίο Master, όπου ως πολιτικός μηχανικός ήταν υπεύθυνος του Δήμου Νέας Υόρκης για την κατασκευή Σχολικών Κτιρίων και στη συνέχεια απέκτησε δική του κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη. Στην Ελλάδα ίδρυσε την εταιρεία Β.M. Mediterranean ΑΒΕΕ, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή-διανομή των αμερικανικών οικοδομικών χρωμάτων Benjamin Moore. Η εταιρεία έχει ακτίνα διανομής σε ολόκληρη στην ελληνική επικράτεια, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου και της Μέσης Ανατολής.